Alakouluohjelmien ohjelmavastaava, Helsinki

Haluaisitko työskennellä organisaatiossa, jossa ollaan joka päivä innostuneita merkityksellisen työn äärellä? Haluatko kehittää Suomen lasten yrittäjämäistä asennetta ja luovuutta? Miltä kuulostaisi taloustaitojen oppiminen tai hissipuhesparraus Pikkuyrittäjien seurassa?

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö Suomessa. Tarjoamme lasten ja nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmamme tavoittavat 35 % Suomen kouluista ja oppilaitoksista. Kunnianhimoinen tavoitteemme on saada pitkäkestoiset ohjelmamme kaikkiin kouluihin vuoteen 2025 mennessä kestävämmän rahoituspohjan, entistä laajempien yritys- ja työelämäverkostojen sekä kuntien, opettajien ja koulujen kanssa tehtävän yhteistyön avulla. Tätä työtä tukee vuonna 2019 käynnistynyt alueverkostomme. Työtämme vauhdittaa 117 maassa toimiva Junior Achievement (JA) -verkosto, jonka kansainvälinen osaaminen on toimintamme tukena.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme

ALAKOULUOHJELMIEN OHJELMAVASTAAVAA

Työssäsi vastaat järjestön alakouluohjelmista Suomessa. Olet suositun Pikkuyrittäjät-ohjelmamme ykkösasiantuntija ja keulakuva. Toimit myös muiden alakouluohjelmien asiantuntijana vastaten ohjelmien sisällöstä sekä opettajien ja alakouluverkostojen kouluttamisesta ja tukemisesta. Toimit yhteyshenkilönä useille sidosryhmille ja erilaisille kumppaneille. Raportoit tehtävässä pedagogiselle päällikölle.

Mitä odotamme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kasvatustieteiden maisteri tmv.)
 • yrittäjyyskasvatuksen tunteminen katsotaan eduksi
 • kokemusta kouluttamisesta ja alakoulujen arjesta
 • markkinoinnin ja tuotteistamisen ymmärrystä sekä näkemystä näkemystä siihen, miten saamme lisää kouluja ja opettajia innostumaan ohjelmistamme
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä projektihallinnan taitoja
 • valmiutta matkustaa Suomessa
 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • kykyä tuottaa selkeitä tekstejä ja raportteja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen organisaatiossa, jonka kasvavalla toiminnalla on aidosti merkitystä Suomen tulevaisuudelle ja lasten- ja nuorten yrittäjyyspoluille. Tehtävässä pääset vastaamaan yhdistyksen alakouluohjelmista ja kehittämään ala-asteikäisten lasten yrittäjäkasvatusta valtakunnallisesti. Saat ympärillesi vastuuntuntoisen ja monipuolisen työyhteisön ja samanhenkiset, järjestötoimintaan orientoituneet työkaverit.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.9.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen konsultti Heli Villa (p. 050 570 3680) seuraavina ajankohtina:

 • pe 4.9. klo 14 - 16
 • ti 8.9. klo 9 - 11
 • ke 16.9. klo 14 - 16

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.