Asennus Suomi Oy - KALUSTEASENTAJA/KEITTIÖASENTAJA

Asennus Suomi Oy toteuttaa asennuspalvelut kattavasti kaikkialle Suomeen. Palvelumme kattaa kaikki asennuspalvelut toimitiloihin, varastointiin sekä julkitiloihin. Olemme Avainlippuyritys, mukana Luotettava kumppani -verkostossa ja yrityksemme kuuluu Suomen vahvimpien yritysten joukkoon.

Etsimme käsistään kätevää KALUSTEASENTAJAA/KEITTIÖASENTAJAA keittiökalusteiden asentamiseen Turun keskustan kohteisiin asiakkaallemme Asennus Suomi Oy:lle.Töiden aloitus heti / mahdollisimman pian. Kesto aluksi 12 viikkoa, hyvälle tekijälle jatko tai vakipaikka mahdollinen!
Kriteereinä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja aiempi kokemusta vastaavasta.
Työaika arkisin klo 8-16. Palkkaus kokemuksen mukaan / TES. Työsuhde solmitaan aluksi vuokratyösuhteena Manpowerin kanssa.

Hae paikkaa Manpowerin hakujärjestelmän kautta mahdollisimman pikaisesti. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!
Lisätiedot Miia Sinkko p. 040 193 0347 tai miia.sinkko@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.