Avoin Hakemus Tuotannon, Teollisuuden & Varaston Tehtäviin


"ManpowerGroup - Työtä Tekijöille"

Seuraava dialogi perustuu tositapahtumiin:
Soittaja: "Meillä olisi kova kiire varastotyöntekijöille."
ManpowerGroup: "Ei ongelmaa, koska henkilöiden tulisi tehtävässä aloittaa?"
Soittaja: "Mielellään eilen."


Yllä olevissa tilanteissa nopeat syövät hitaat ja työpaikan saavat usein henkilöt, jotka ovat ensimmäisten hakijoiden joukossa. Me ManpowerGroupilla haluamme auttaa sinua voittamaan kilpajuoksun työpaikoista ja nyt voit tehdä sen jättämällä avoimen hakemuksen monipuolisiin teollisuuden, tuotannon ja varastoalan tehtäviin Turun seudulle.


Kauttamme on työllistynyt henkilöitä muun muassa seuraaviin rooleihin:

  • Varaston roolit (Vastapainotrukkikuskit, Keräilijät, Pakkaajat)
  • Teollisuuden roolit (Kokoonpanijat, Sähköpuolen osaajat)
  • Tuotannon erilaiset roolit


Mikäli koet teollisuuden, tuotannon ja varastoalan tehtävät olevan sinulle otollisia joko nyt tai lähitulevaisuudessa niin jätä avoin hakemus HAE linkin kautta. Mikäli kauttamme avautuu mielenkiintoisia työpaikkoja, jotka kävelevät käsi kädessä omien mieltymystesi kanssa, niin tulemme olemaan sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä.


Haluatko lisää tietoa avoimista työpaikoistamme? Ota rohkeasti yhteyttä ManpowerGroupin Sourcing Konsultti Hannu Pelliin joko sähköpostin, soittamisen, LinkedInin tai WhatsAppin kautta!
hannu.pelli@manpowergroup.fi - 040 193 0347
https://www.linkedin.com/in/hannupelli/

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.