CAT-konemyyjä, pääkaupunkiseutu

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT-moottorit, -generaattorit ja -varavoimajärjestelmät sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka innostuu tulosten saavuttamisesta ja haasteista? Mietit, miten asiakas voisi menestyä entistä paremmin ja etsit tinkimättömästi ratkaisuja. Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Vahvistamme myyntitiimiämme pääkaupunkiseudulla ja haemme

CAT-KONEMYYJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat osaltasi CAT-maanrakennuskonemyynnistä pääkaupunkiseudun alueella, ja etsit asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun uusien, käytettyjen ja vuokrakoneiden tarjonnastamme. Palvelet sekä olemassa olevaa asiakaskuntaamme että etsit aktiivisesti mahdollisuuksia uusien asiakkaiden parista. Haluat ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintatarpeet ja auttaa heitä menestymään entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja kattavasta ja laadukkaasta tarjonnastamme. Välität aktiivisesti kentältä saamaasi viestiä takaisin Avescoon varmistaen näin, että asiakkaillamme on koko organisaatiomme tuki takanaan.

Tässä tehtävässä lisäulottuvuus on erityisesti pienten kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien markkinaosuuden kasvattaminen. Keskityt voimakkaasti siihen, että Avesco saa uusia asiakkaita mm. kiinteistöpalvelu- ja viherrakentamisen aloilta.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä, joustavuudesta ja ystävällisyydestä. Toivomme, että myös sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia uutta ja tehdä tuloksellista myyntityötä.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta teknisten investointihyödykkeiden myynnistä. Kokemus julkisista kilpailutuksista on eduksi.
  • asiakas- ja ratkaisulähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • päämäärähakuisuutta ja voitontahtoa
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • hyvää IT-osaamista (mm. MS Office, asiakashallintajärjestelmät)
  • suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksesi
  • matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen alan suurimman konevalmistajan laadukkaiden tuotteiden ja maailmanluokan brändin parissa. Saat lisäksi mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä myyntiurallasi, tosi mukavat työkaverit sekä koko organisaatiomme tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää verkkosivujemme kautta, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 13.2.2022 mennessä, osoitteessa https://www.avesco-cat.fi/fi/ura/avoin-tyoepaikka. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Matti Laaksonen, p 040 148 8469 tai [email protected].

www.avesco-cat.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.