Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Content Editor / Sisällöntuottaja, Helsinki

Haemme nyt erittäin nopealla aikataululla Sisällöntuottajaa/Content Editoria tunnetulle pankkiasiakkaallemme. Työtehtävä sijaitsee Helsingissä, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen työ tapahtuu pääsääntöisesti etätyökalujen välityksellä.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 7.6.2020-30.9.2020. Taustalla on projekti, jossa toteutetaan sivustojen muutostyö näkövammaisten käytettävyyden parantamiseksi. European Directive on Web Accessibility EU 2016/2102 regulates that all websites and mobile applications in a public sector need to be "Accessible" for the vision impaired.

Päätehtävänäsi on olla vastuussa projektin toteutuksesta sekä edistyksestä yhdessä tiimin tuen kanssa. Projektin päämääränä on saada sivustomme palvelemaan myös näkövammaisia asiakkaitamme tulevaisuudessa. Tahtotilamme on luoda digitaalisia ratkaisua, jotka palvelevat asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa.

Toivomme valitulta henkilöltä:

  • Kokemusta sisältömarkkinoinnista ja sivustojen kehitystyöstä/rakentamisesta
  • Aiempi tuntemus seuraavista järjestelmistä (Tridion, WordPress, squarespace etc.) katsotaan suureksi eduksi
  • Etsimme innokasta ja energistä asennetta, mutta myös kestävyyttä sietää rutiineja ja tarkkuutta vaativia tehtäviä
  • Hyvää silmää yksityiskohtia varten ja tietynlaista ammattiylpeyttä omaan työnjäjlkeen
  • Hyviä tietoteknistä osaamista ja luontevaa järjestelmäorientoituneisuutta
  • Joustavuutta työskentelyn suhteen ja aitoa motivaatiota projektia kohtaan
  • Erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa, sillä sivustomme ovat kaikilla näillä kielillä


Taustalla on osaava tiimi, joka aidosti tekee töitä yhteisen päämäärän eteen. Tarjoamme tulevalle tekijälle täyden tukemme sekä mukavat kollegat. Tehtävässä ei tarvitse tuottaa sisältöä, vaan suunnitella ja varmistaa sen toimivuus kaikille asiakaskunnille.

Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa ja rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit Suvi Väänänen ja Laura Parviainen. Haku aika on erittäin lyhyt 27.5. asti, joten toimithan pian, jos tehtävä sinua kiinnostaa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruimtent Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.