Customer Service Agent

KPY Novapolis Oy tarjoaa nykyaikaisia toimitiloja ja palveluja korkeatasoisissa ja kansainvälisissä ympäristöissä, joissa ihmiset kohtaavat synnyttäen uusia ideoita ja innovaatioita. KPY Novapoliksella on Kuopiossa kaksi kampusta, Microkatu ja Viestikatu, joissa toimii 170 asiakasyritystä ja yhteisöä ja yli 10 500 avaimenhaltijaa.

KPY Novapolis Oy hakee Kuopioon

PALVELUASIANTUNTIJAA

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Palveluasiantuntijana vastaat asiakaspalvelutehtävistä Novapoliksen aulapalveluissa. Tehtävään sisältyy myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä avustavia työtehtäviä kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen.

Novapolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja mukava työyhteisö.

Tehtävässä työtuntien määrä vaihtelee tarpeiden mukaan ja tarkentuu työsuhteen alussa. Kyseessä on vuoden mittainen määräaikainen työsuhde ja työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 9.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 3.8.2020 alkaen Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.