Exxon Mobil Finland - Varastotyöntekijä


ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja Suomen voiteluaineliiketoiminnan markkinajohtaja. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.


Haemme TRUKINAJOTAITOISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu määriteltyjen tehtävien hoito yhtiön turvallisuusmääräysten ja työohjeiden mukaisesti:

- Valmistuotteiden ajo trukilla varastoon tuotantolinjoilta
- Tuotteiden vastaanotto
- Keräily
- Lastaus
- Muut työnjohdon osoittamat työt

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Trukinajotaitoa (vastapainotrukki) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
- Turvallisuusmääräysten ymmärtämistä ja noudattamista
- Tarkkuutta, huolellisuutta ja hyvää yhteistyökykyä
- Positiivista suhtautumista erilaisiin tehtäviin

Työ alkaa toukokuussa (sopimuksen mukaan) ja kestää elokuun loppuun. Tuotanto toimii ma-pe kahdessa vuorossa ja tarjottu viikkotuntimäärä 20-40h. Vuorotyön ja työpaikan sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Naantali. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Esko Saurio, p. 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.