Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Pitkäkatu

Shell Pitkäkatu hakee joukkoonsa reipasta ja oma-aloitteista työntekijää huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviin. Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa Helmisimpukka Express- pikaruoka-, ravintola-, ja myymäläkonsepteissa.

Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, ynnä muita asemalla myytäviä tuotteita. Opit myös käsittelemään Veikkauksen palveluvalikoimaa. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.


Asema on avoinna 24h vuorokaudessa ja työvuorot painottuvat klo 18-06 väliselle ajalle ma- su Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, intoa myyntityöhön sekä mahdollisuutta työskennellä eri vuoroissa. Osassa työvuoroista työskennellään yksin perehdytyksen jälkeen.


Tarjoamme Sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa ja mukavassa työympäristössä, töitä on tarjolla myös Shell Kivihaassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja se solmitaan Manpower Oy:n kanssa, keskimääräinen vähimmäistyöaika on 60h / 3 vkoa.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää HETI osoitteessa www.manpower.fi ja liitä hakemukseen cv:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt