Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Huoltamokahvilatyöntekijä / Oulu

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ OULUUN

Työsi on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä Shell Pateniemen Cafe- pikaruoka- ja myymäläkonseptissa. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ja muita asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Olet myös tiimipelaaja ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Työtä on tarjolla keväällä n. 25h /3vkoa ja kesällä täydet työtunnit. Asema on avoinna kaikkina viikonpäiviä klo 24:00 asti. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle ja sinulla on mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työsuhde on määräaikainen mutta mahdollisuus jatkoon.

Hae tehtävään heti,sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään heti rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.