Huoltoasentaja

AUMA on maailman johtavia teollisuusventtiilien automaatioon tarkoitettujen sähkötoimilaitteiden valmistajia. AUMA:n toiminnassa yhdistyvät joustavuus, luotettavuus ja jatkuvuus. AUMA:sta on kehittynyt menestyksekäs globaali toimija, jonka palveluksessa työskentelee kaiken kaikkiaan 2 800 työntekijää. Vakavaraisuutensa ja pitkäjänteisen kasvustrategiansa ansiosta AUMA on luotettava yhteistyökumppani. Lue lisää meistä: https://www.auma.com/fi

Asiakasyrityksemme AUMA Finland Oy etsii oma-aloitteista ja ammattitaitoista HUOLTOASENTAJAA Espooseen.

Työtehtäväsi koostuvat teollisuusventtiilien automatisoinnissa käytettävien AUMA-toimilaitteiden sähköisistä sekä mekaanisista kokoonpano-, huolto- ja kunnossapitotöistä. Osa työstä on puhtaasti mekaanista. Työ tapahtuu alkuun paikan päällä kokoonpanotehtävissä asiakasyrityksemme Espoon toimipisteessä. Oppimisen sekä urakehityksen myötä sinulla on mahdollisuus tietyn määräajan jälkeen jalkautua kenttätyöhön asiakkaiden pariin. Asiakaskäyntejä voi olla Suomen sisällä aika lailla missä päin vaan. Asiakaskuntaan kuuluvat mm. erilaiset voima- ja vesilaitokset. Asiakaskäynneille mennään joko yksin tai työparin kanssa, riippuen kohteesta. Majoitus järjestetään työkeikoille. Yleensä tien päällä ollaan 1-2 päivää kerrallaan.

Tässä vakituisessa tehtävässä pääset kasvamaan ammatillisesti osaamisen karttuessa ja taustastasi riippumatta, oletpa sitten juuri valmistunut, alanvaihtaja tai jo kokenut huoltoasentaja. Tulet olemaan osa kymmenen hengen huoltotiimiä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityöskentely- ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään arkisin päiväsaikaan säännöllisen työajan ollessa 37,5 h/viikko.

Toivomme Sinulta:

Hakijoilta edellytämme sähkö-/automaatioalan koulutusta (min. perustutkinto) ja eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen teollisuuden huolto- tai asennustöistä. Työkokemuksesi voi olla myös opintoihin sisältyvän työharjoittelun kautta. Tämä työtehtävä sopii asiakastilanteissa toimeen tulevalle ja omatoimiselle työntekijälle. Arvostamme periksiantamatonta asennetta, halua sitoutua yritykseen sekä kykyä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä asenteella ja motivaatiolla. Suomen kielen taidon lisäksi tarvitset myös perustasoista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Toivomme lisäksi joustavuutta ja keikkatyövalmiutta asiakaskäynteihin liittyen. Lisäksi sinulta löytyy ajokortti.

Työntekijöidemme viihtyvyys ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme Sinulle:

Työtehtävään valitulle henkilölle tarjoamme hyvillä työsuhde-eduilla ja kilpailukykyisellä palkalla varustetun kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. laaja työterveyshuolto, sairaskuluvakuutus, liikunta-, hieronta ja kulttuuriedut. Työssä pääset osaksi alallaan arvostetun yrityksen ammattitaitoista ja kannustavaa huollon tiimiä. Tehtäväkenttäsi on hyvin monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi, jonka lisäksi osaamisestasi huolehditaan erillisillä koulutuksilla koko työsuhteen ajan. Alkuun saat luonnollisesti myös kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Lisääthän työhakemukseesi myös palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Senior Recruitment Consultant Heidi Yrjä, [email protected]

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.