Framery - Kokoonpanotyöntekijöitä Tuotantoon

Framery is a pioneer and leading company in manufacturing and developing soundproof private spaces that enable and reinforce happiness and productivity in workplaces. Our award-winning design products solve the noise problem in the open office, making work more efficient and the employees more satisfied. The hi-tech solution is proven right by dozens of world's leading brands who are our repeat customers. Framery is one of the fastest-growing companies in Finland (Deloitte Technology Fast 50 #2 Finland '17) with a revenue rising to about 40 million euros in 2017 from 5.1 million in 2015. Our aim is to continue to grow even bigger in the near future. Happiness creates success. Framery creates happiness.

HAUSSA KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Frameryn huikea kasvutarina jatkuu ja tästä johtuen etsimme työtä pelkäämättömiä joukkuepelureita Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin monipuolisiin kokoonpanotehtäviin.

Tsekkaa video alla saadaksesi paremman kuvan työstä ja porukasta!

https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao

Frameryn "puhelinkopit" ovat korkean kotimaisuusasteen omaavia alansa huippua niin teknisen laadun kuin designinkin osalta. Tuotteiden laatu on tärkeää ja tästä johtuen etsimme henkilöitä jotka kykenevät erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa työssä. Työnkuva on aktiivinen, josta johtuen hyvä fyysinen kunto on eduksi tehtävän suorittamisessa. Työtilat ovat itsessään yksi tärkeimmistä tekijöistä työviihtyvyyden kannalta ja työskentely Framerylla onkin kokonaisuudessaan siistiä sisätyötä tilojen avaruuden, valoisuuden ja ilmavuuden vuoksi.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kokoonpanotyöstä tai muusta käsillä tekemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimme positiivisen Can Do! asenteen omaavia Tekijöitä, jotka ymmärtävät yksilön työsuorituksen merkityksen lopputuloksen kannalta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja trukinajotaito katsotaan eduiksi.

Työ on kokopäiväinen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 - 22 välille. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevana vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery tarjoaa mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä hyvät kasvunäkymät ammatilliseen urakehitykseen. Framery tarjoaa kattavat henkilöstöedut laadukkaiden työvaatteiden, edullisen henkilöstökahvion, saunaosaston sekä rahanarvoisten kannustinjärjestelmien kautta.

Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Kysy lisää Rekrytointikonsultti Hannu Pelliltä 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.