Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Ilmalämpöpumppujen asentaja, Voima-Asennus Oy

Voima-Asennus Oy on vuonna 2009 Lappajärven Sähköasennus Oy:n ja Vimpelin Voima Oy:n asennustoiminnan yhdistymisestä muodostunut sähköasennusyhtiö. Yhtiöllä on pitkä historia ja vankka kokemus sähköasennuksista ja - urakoinnista Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella, toimipisteinään Lappajärvi ja Vimpeli. Vahvuutenamme on luotettavuus ja ammattitaito. Panostamme hyvään työnjälkeen ja nopeisiin vasteaikoihin. Lisätietoja: www.voima-asennus.fi

Haemme Etelä-Pohjanmaalle vakituiseen työsuhteeseen

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN JA ILMA-VESIPUMPPUJEN ASENTAJAA

Voit olla sähköasentaja tai kylmäasentaja, jolla on vähintään alle 3 kg:n kylmäasentajapätevyys tai olet sellaista suorittamassa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista asennuksista, mutta emme edellytä vuosikausien työkokemusta.

Työssä olet toimelias ja osaat työskennellä itsenäisesti. Toimit luontevasti asiakkaiden kanssa, olet luotettava ja hoidat sovitut asiat kunnialla. Pääset itse vastaamaan omista aikatauluistasi ja sovit asennukset omatoimisesti asiakkaan kanssa.

Työkohteet sijaitsevat eri puolilla toiminta-aluetta. Toimipiste voi olla Vimpeli, Lappajärvi tai Ilmajoki.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät ja vakituisen työsuhteen Manpower Oy:n kautta Voima-Asennus Oy:llä. Työajat ovat ma-pe 7.30-16, mutta työaikaan sinun on mahdollista vaikuttaa myös itse. Palkkaa maksetaan toivomuksesi mukaan joko TES:n mukaisesti tai suoritekohtaisesti.

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten laita hakemus mahdollisimman pian! Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi klikkaamalla "Hae nyt" tai toimita hakemus sähköpostilla osoitteeseen susanna.maatta@manpowergroup.fi

Haku päättyy 29.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä arkisin 9-17 välillä numerossa 040 183 8301.

Tervetuloa töihin!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.