Master Data Specialist, Walki Oy

At Walki, we believe in a sustainable and circular tomorrow. Our mission is to accelerate the world's transition into a zero-waste future in packaging and promote the use of energy efficient materials across industries. Walki's product solutions are designed to bring value to customers in many different markets; from sustainable materials for packaging applications to energy saving performance materials.

Walki is a growing international group organized in three business areas: Consumer Packaging, Industrial Packaging and Engineered Materials, with operations in twelve different countries, both in Europe and Asia.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Walkille Master Data Specialistia ERP & MES implementointiprojektiin.

Kyseessä on kokopäiväinen työsuhde ja sinun on mahdollista työskennellä myös etänä. Walkin toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Valkeakoskella ja Pietarsaaressa. Työsuhde tullaan solmimaan vakituisena työsuhteena Manpowerin kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat:

-Tietojärjestelmän uudistusprojektiin osallistuminen master data -alueella

-Testidatan syöttö Microsoft D365 Dynamics - järjestelmään

-Tiedon siirron suunnittelu käyttöönotoissa (asiakkaat, tuotteet, toimittajat, muut Microsoft Dynamicsin perustiedot)

-Migraatio-tiedostojen käsittely tehtaiden käyttöönotossa

-Tiedon tarkistus tiedonsiirtoprojektissa

-Master data - tuki (ongelmat, kysely, opastaminen)

Menestyäksesi tässä tehtävässä, toivomme sinulta:

-Kokemusta Microsoft D365 Dynamics - järjestelmästä (Finance & Operations, tai Business Central, myös NAV tai AX kokemuksesta hyötyä)

-Kokemusta Master datan ylläpidosta (syöttö, päivitys, tarkistus)

-Excel - osaamista

-Halua ja kykyä oppia uutta sekä kykyä mukautua ja toimia myös nopeatempoisessakin projektissa

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työntekijässä arvostamme itseohjautuvuutta, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä palveluhenkistä asennetta. Olet valmis hoitamaan rutiinitehtäviä, mutta myös halukas ottamaan vastaan muita sinulle ehdotettuja työtehtäviä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mukavan tiimin ympärillesi. Kehitämme myös jatkuvasti Master Data Deskimme toimintaa, joten tämän tehtävän hakijalla on mahdollisuus hakea myös tätä tehtävää.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä [email protected] +358401546747

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.