Media-asiantuntija/ BtoB myyjä, Fonecta Oy

Fonecta tarjoaa yrityksille tehokkaat digitaaliset ratkaisut verkosta löytymiseen, markkinointiin sekä parempaan asiakasymmärrykseen. Fonectan missio on auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan digitaalista kilpailukykyään. Fonecta työllistää neljällä paikkakunnalla yhteensä n. 250 asiantuntijaa, jotka palvelevat yli 30 000 yritysasiakasta ympäri Suomen.

Oletko Sinä uusi Fonectan MEDIA-ASIANTUNTIJA b2b-myyntiin Poriin?

Tarjoamme Sinulle seuraavaa:

Pääset osaksi myyntitiimiä, jossa työskennellään kohti yhteisiä tavoitteita, vaikka työ itsenäistä onkin. Kokeneet esimiehemme sekä talon piinkovat markkinoinnin ammattilaiset tukevat onnistumistasi joka päivä. Vietämme yhdessä tiimi-iltoja, toisinaan aloitamme päivän yhteisellä aamupalalla tai lähdemme viikonlopun viettoon normaalia aikaisemmin hyvin sujuneen myyntikisan päätteeksi.

Myyntisalkkuusi saat Fonectan monipuoliset markkinointiratkaisut, jotka tuovat oikeaa hyötyä yritysten liiketoimintaan. Meillä pääset vaikuttamaan suoraan siihen, miten yritykset menestyvät ja löytävät oikeat asiakkaat verkosta. Myyt tunnetuimpia digimarkkinoinnin palveluita, kuten Google- ja Facebook-mainontaa.

Vaikka myynnin taustasta on etua ei se ole välttämätöntä, sillä meillä koulutus on jatkuvaa eikä lopu kattavan alkuperehdytyksen jälkeen. Työskentelet viihtyisissä, näyttävissä ja siisteissä tiloissamme tai halutessasi etänä kotoa käsin. Isona talona tarjoamme hyvät mahdollisuudet urakehitykselle ja kattavat edut, mukaan lukien lounas- sekä kulttuuri-/liikuntaedun liukuvaa työaikaa unohtamatta.

Talossamme työskentelee erilaisia persoonilla ja ominaisuuksilla varustettuja ihmisiä ja toivotammekin sinut tervetulleeksi ympäristöön, jossa saat olla juuri sellainen kuin olet. Varoituksen sanana haluamme kuitenkin todeta, että vaikka emme odota omaavasi supersankarin ominaisuuksia, saattaa meillä sinusta tulla sellainen!

Media-asiantuntijoiden pohjapalkka on 1932,21 €/kk, jonka lisäksi meillä on käytössä motivoiva provisiomalli ilman palkkakattoa. Media-asiantuntijoidemme keskiansiot ovat noin 3500 €/kk, mutta oletko valmis tienaamaan yli 100 000 € vuodessa? Meillä sekin on mahdollista!

Alla on työntekijöidemme kommentteja työstä ja porukastamme:

"Työssä parasta on huumorintajuinen porukka, jossa on tekemisen meininki."

" Media-asiantuntijan työssä parasta on se, että saa olla tekemissä erilaisten yrittäjien kanssa ja löytää parhaiten heitä hyödyttäviä ratkaisuja digitaaliseen markkinointiin."

Tekemisen meininki, hyvä tiimihenki sekä rento ja huumorintajuinen työilmapiiri kuvastavat mielestäni parhaiten Fonectaa työpaikkana."

"Fonectalla parasta on rehellinen myyntityö."

"Paikka, missä saa olla aidosti oma itsensä."

"Fonectalla pidetään aidosti työntekijöiden hyvinvoinnista huolta."

"Fonectalla joka päivä on erilainen - ikinä ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan."

Tutustu fonectalaisiin ja Fonectaan tarkemmin:

Instagramissa, jossa meidän työntekijät kertovat itse millaista meillä on olla töissä.

LinkedInissa, josta näet keitä meillä on töissä

YouTubessa, jossa media-asiantuntija Antti kertoo, miksi hyppäsi ravintola-alalta digimarkkinoinnin pariin Fonectalle

blogissamme myyjiemme tarinoihin ja mietteisiin myyntityöstä Fonectalla:

Puhelinmyyjällä on 30 sekuntia aikaa vakuuttaa kuulija

B2B-myyjä on yrittäjän kumppani

Pääset tutustumaan tehtävän sisältöön myös videoesittelyn kautta osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=4m8hxXKFGU4 .

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Paikat täytetään kun löydämme tehtävään soveltuvia ehdokkaita, työt alkavat 28.3.2022 koulutusjaksolla.

Lisää tietoa tehtävästä antavat sinulle ManpowerGroupin Recruitment Consultant, Sourcing Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] ja Recruitment Consultant Anu Erkkilä 040 5460 862/ [email protected].

P.S. Etsimme Media-asiantuntijoita myös Turkuun, lue lisää ja hae paikkaa tämän linkin kautta:

www.manpower.fi/tyo/media-asiantuntija-fonecta

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.