Mekaaninen kokoonpanija - Signode

Signode Finland Oy, entinen Oy M. Haloila Ab, on yksi maailman johtava automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signode Industrial Groupia, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen erikoistuneesta yrityksestä.

Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Työllistämme Maskussa tällä hetkellä 90 henkilöä, joista noin neljännes on tuotannon- ja loput toimihenkilötehtävissä. Yhteensä Signodella on Suomessa n. 120 työntekijää eri tehtävissä, kuten sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektihallinnan, sähkö- ja mekaniikka-asennuksen, taloushallinnon, huollon, myynnin, oston ja logistiikan tehtävissä. Lue lisää: www.haloila.com ja www.signode.fi.

Etsimme tuotannon tiimiimme kasvun tueksi

MEKAANISIA KOKOONPANIJOITA MASKUUN

Etsimme "tekijä"-tyyppejä, joilla työkalut pysyvät käsissä ja joiden asenne on kohdillaan. Työpäiviisi kuuluu monipuolisia kokoonpanotehtäviä erilaisten Octopus-koneiden parissa kokeneen ja taitavan tiimin kanssa.


Tarjoamme sinulle

Signodella henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri on tärkeää. Panostamme vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön menestyvässä yrityksessä sekä vankan osaavan organisaation tuen.

Signoden valmistama Octopus-käärintäkone on maailmalla alansa tunnetuin kone, jonka kehityksen ja valmistuksen parissa työskentelee alansa vahvoja asiantuntijoita. Tuemme kouluttautumista, kehittymistä ja etenemistä työssäsi, ja meillä on nykyaikaiset työskentelyvälineet ja tilat.

Toivomme hakijalta

Etsimällämme henkilöllä ei tarvitse välttämättä olla kokemusta täysin vastaavasta tehtävästä, sillä tehtävään perehdytetään kattavasti. Hakijalla tulisi kuitenkin olla ymmärrystä kokoonpanotyöstä sekä halua kehittyä omassa työssäsään. Kokeneemmillekin tekijöille meillä on tarjota haastavimpia kokoonpanon tehtäviä sekä urakehitystä.

Persoonan osalta etsimme henkilöä, joka kantaa vastuun omasta työstään ja on ehdottoman tiimihenkinen. Järjestelmällinen työskentelytapa on tärkeää ja takaa sen, että lopputuote on laadukas ja työ pysyy aikataulussa.

Taustasi voi koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen puolesta olla melkein mikä tahansa. Tärkeintä on, että erilaiset työkalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja etkä hämmenny uusien haasteiden edessä, vaan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja toimimaan työssäsi itsenäisesti, olet huolellinen ja tarkka.


Lisää tehtävästä


Työaika tehtävässä on päivätyö (8h päivä / 40h viikko) maanantaista perjantaihin, liukuvalla työajalla (aloitus klo 6-9 välillä ja lopetus klo 14:30-17:30 välillä) tuoden joustoa erilaisiin elämäntilanteisiin.

Helpoiten pääset työpaikalle omalla autolla, tai jos työmatka on sopivan pituinen niin vaikka polkupyörällä! Työsuhde alkaa 6 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, mikäli kaikki sujuu hyvin, on tämän jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille mahdollista.

Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Töiden aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.


Hakuohjeet ja lisätiedot

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Haluamme tietää sinusta ja kiinnostuksestasi tehtävään, joten luemme mielellämme sinulta hakemuskirjeen ja/tai CV:n palkkatoiveesi kera.

Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Reserach Consultant Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] sekä Senior Recruitment Consultant Esko Saurio 040 547 2205/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.