Myymälämyyjä ammattisähkötyökoneet, Luki Oy

Luki Oy on pääkaupunkiseudun suurin BOSCH Professional ammattisähkötyökalujen myyjä. Lisäksi edustamiamme sähkötyökalumerkkejämme ovat Milwaukee, Festool, Flex jne..

Yli 95 % asiakkaistamme on rakennusalan ammattilaisia, jotka arvostavat asiantuntemusta ja parasta palvelua kilpailukykyisin hinnoin. Myymme sähkötyökalujen ja tarvikkeiden lisäksi myös SOUDAL palokatkotuotteita, liimoja, uretaania, suojaus- sekä turvallisuustuotteita.

Haemme toimintamme kasvaessa liikkeeseemme Oulunkylään Helsinkiin aktiivista ja asiakaslähtöistä

MYYJÄÄ

Pääset myymään rakennusalan vahvimpia brändejä kuten Bosch, Milwaukee, Festool, Flex, Testo, Max, Soudal, Joint jne. Vastaat nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä ja rakennat aktiivisesti uusia asiakassuhteita sekä myymälässämme että halutessasi kentällä asiakkaidemme parissa. Pystyt pitkäjänteiseen myyntityöhön ja löydät asiakkaillemme juuri oikeat ratkaisut ja palvelukokonaisuudet.

Voit olla joko kokenut myynnin osaaja tai kehityshaluinen tulevaisuuden myynnin ammattilainen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • asiakaslähtöistä ajattelua ja aktiivista otetta myyntityöhön
  • yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • oma-aloitteista ja tavoitteisiin pyrkivää työskentelyotetta
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa (viro ja ruotsi ovat eduksi)
  • perus IT-taitoja

Mahdollinen kokemus ja näyttö onnistumisista vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea tarvitset oikeaa asennetta ja kiinnostuneisuutta alaamme kohtaan.

Tarjoamme:

  • laadukkaat tuotteet arvostetussa alan yrityksessä
  • mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen
  • kattavan perehdytyksen

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si palkkatoiveella osoitteessa www.manpower.fi 20.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.