Myyntipäällikkö

Mitos Oy on ollut erikoispölynhallintatuotteiden valmistaja ja maahantuoja jo vuodesta 2002. Maahantuonnissa edustamme kansainvälisesti tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuvaatimukset ovat tinkimättömiä. Omaa tuotantoamme olevat tuotteet ovat oman alansa parhaimmistoa. Yrityksen toimipaikka on Kangasniemellä.

Etsimme aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Myyntipäällikkönä vastuullasi on laadukkaan ja tuloksellisen myynnin kasvattaminen ja kehittäminen Suomessa sekä esimiestyö. Osallistut aktiivisesti yrityksen päivittäiseen B&B myyntityöhön sekä myynnin toimintatapojen kehittämiseen ja hinnoitteluun. Työtä tehdään yhteistyössä oman tiimin eli myyntiedustajien kanssa.

Etsimme ammattitaitoista ja aktiivista osaajaa, joka on myös tiedonhaluinen ja haluaa olla mukana myös kehittämässä toimintaa. Sormi ei mene tiukassakaan paikassa suuhun vaan haet ratkaisuja ja ideoita eri tilanteisiin ja tartut toimeen tilanteessa kuin tilanteessa.

Työssä menestyäksesi edellytämme sinulta asiakaskeskeistä toimintatapaa sekä halua kehittää niin omaa osaamistasi kuin myös yrityksen toimintaa. Sinulta löytyy aikaisempaa osaamista ja kokemusta esimies- ja myyntityöstä sekä myynnin johtamisesta. Olet tuloshakuinen, joustava ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan jatkuvassa muutoksessa sekä johtamaan muutosta. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja sinulla on motivaatiota oppia uutta ja tehdä tulosta. Katsomme eduksi rakennusalan tuntemuksen tai kokemuksen vastaavista toimialoista.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen, myös hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Mitos Oy:n toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen, eli kasvamaan ja kehittymään yrityksen mukana.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 10.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa 24.7.2020 asti Recruitment Consultant Pia Leinonen, p. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi ja 27.7.2020 jälkeen Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.