MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Scansolo on vuonna 1992 perustettu kone- ja metallialan alihankkija Vöyrillä. Palvelemme teollisuuden asiakkaitamme isoista pieniin samoilla ehdoilla ja arvoilla. Vahvuutenamme on alansa parhaat ammattilaiset jotka osaamisellaan pitävät huolen asiakkaittemme laatutavoitteista sekä huolehtivat tuotteiden oikea-aikaisen toimituksen. Lisätietoja: www.scansolo.fi

Haemme asiakkaallemme Vöyrille vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi tulet aluksi keskittymään uusasiakashankintaan sekä kasvattamaan ja kehittämään myyntiä kokonaisvaltaisesti ja kannattavasti. Vastaat myös olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä yhdessä yrityksen johdon kanssa. Markkinointiin liittyvät asiat kuuluvat myös tehtäväkenttääsi. Myyntialueesi on koko Suomi ja tehtävä vaatii säännöllistä matkustamista.

SINUN OSAAMISESI

Sinulla on mielellään kokemusta valmistavalta konepajalta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet varma esiintyjä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Puhut suomen lisäksi sujuvaa englantia, muiden kielien, kuten esimerkiksi ruotsin tai saksan osaamisesta on tehtävässä etua. Lisäksi sinulla olisi hyvä olla kokemusta IT- sekä markkinointityökaluista. Tehtävään soveltuu taustaksi esimerkiksi insinöörin / diplomi-insinöörin tutkinto kone- tai metallitekniikan alalta, sisältäen mielellään myös käytännön kokemusta.

Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä:

- Oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- Energistä ja aktiivista otetta työntekoon, nopeaa reagointivalmiutta
- Kykyä toimia itsenäisesti haastavissa tilanteissa

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä koko yrityksen tuen.

HAE tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.2.2020 mennessä, rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Liitäthän hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.