Operational Specialist

Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche -konsernia, joka on yli 28 miljardin euron liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa. Tavoitteemme on edistää yksilöityä terveydenhuoltoa sekä terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa Suomessa. Teemme laaja-alaista yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten, sairaaloiden, yliopistojen, yhteiskunnallisten vaikuttajien ja potilasjärjestöjen sekä sisaryrityksen Roche Oy:n kanssa. Rochella sinua odottavat monipuoliset työtehtävät sekä yhteen puhaltava tiimi. Tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Lue lisää alta ja hae pian!

Roche Diagnostics Oy etsii kauttamme OPERATIONAL SPECIALIST ia

Tarjoamme mielenkiintoisen position keskeisessä tukiroolissa kansainvälisessä yrityksessä. Asiantuntevan ja toisiaan tukevan työyhteisön lisäksi saat kattavan perehdytyksen. Operational Specialistina työskentelet toimintojen keskiössä ja saat näkymän useaan liiketoiminnan yksikköön yrityksen sisällä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Manpowerin kanssa. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Tehtävässä onnistumisessa hyödyksi ovat seuraavat ominaisuudet:

1. Motivaatio

Olet innokas oppimaan työtehtäväsi, uskallat kysyä ja selvittää. Omaksut uutta tietoa nopeasti. Hahmotat ison kuvan, mutta olet tarkka detaljeista. Datan kerääminen, vertailu ja yhdistäminen on sinulle mielekästä. Haluat olla ylpeä työsi hyvästä laadusta.

2. Järjestelmäosaaminen

Yksi tärkeimmistä työkaluista työssäsi on Excel, jonka vähintään perustasoista hallintaa työ edellyttää jo alkuvaiheessa. Esim. Pivot-taulukoiden tekeminen sekä kaavojen hallinta, kuten vlookup:in käyttö on sinulle tuttua entuudestaan. Muukin järjestelmäosaaminen (etenkin SAP) on eduksi. Tiimin jäsenillä voi olla myös tehtäviä erilaisissa järjestelmien kehitysprojekteissa.

3. Oman työn johtaminen

Operations Specialistin työssä palvelet kahta sisäistä yksikköä. Astut tehtävääsi kiireisenä aikana, ja työn luonteen vuoksi tiettyinä vuodenaikoina voivat työpäivät myös venyä. Roolisi sisältää sekä vastuuta että aikakriittisiä rutiinitehtäviä. Tarkka ja järjestelmällinen työote, jossa asiat tehdään kerralla oikein auttavat menestymään.


Sopiva tausta tässä työssä voisi olla esim. taloushallinnon (laskutus, kirjanpito, controller-tyyppiset tehtävät) tai sopimushallinnon parista. Myös esim. järjestelmäpainotteiset back office-roolit antavat toivottuja valmiuksia. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito on eduksi.

Persoonan osalta toivomme tiimityö- ja verkostoitumistaitoja, vastuullisuutta ja uusien asioiden omaksumiskykyä.

Voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit Roosa Marjanen [email protected] sekä Sanni Nelimarkka [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.