Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Palkanlaskija

Haemme asiakkaallemme näppärää ja osaavaa

PALKANLASKIJAA Ouluun määräaikaiseen työsuhteeseen

Työtehtävänäsi on yrityksen työntekijöiden palkkojen laskenta. Näin kesän kynnyksellä lasket myös lomapalkkoja ja lomarahoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • työkokemusta palkanlaskijan tehtävistä
  • omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Olethan myös tarkka ja sinulta löytyy paineensietokykyä ja huolellisuutta suoriutua tehtävästä. Yrityksessä on käytössä Digian palkanlaskentajärjestelmä. Jos se ei ole sinulla hallussa, toivottavasti olet näppärä järjestelmien kanssa ja opit sen nopeasti.

Työsuhde on sairauslomasijaisuus, joka on aluksi n. 3kk. Työsuhde voi kuitenkin jatkua ja sinulla on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ alkaa mahdollisimman pian. Sinut perehdytetään tehtävään ja sinulla on koko ajan tuki vieressäsi ja tiimi, jolta saat tarvittaessa apua.

Tarjoamme sinulle työn ison konsernin palveluksessa ja mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja mukavan tiimin työskennellä.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 1.6.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.