Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Palkanlaskija-kirjanpitäjä

Haemme asiakkaamme kasvavaan organisaatioon

Palkanlaskija-kirjanpitäjää

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Tehtävässä vastaat säätiön palkanlaskennasta ja lisäksi pääset tekemään palkanlaskennan ohella monipuolisia taloushallinnon tehtäviä. Varmistat työssäsi palkanlaskentaan ja kirjanpitoon liittyvien toiminta- ja menettelytapojen lainmukaisuuden, oikea-aikaisuuden, tehokkuuden sekä korkean laadun. Lisäksi toimit tärkeänä sisäisenä neuvojana etenkin palkanlaskentaan liittyvissä asioissa. Tehtävä vaatii numerotarkkuutta sekä rutinoitunutta työotetta aikataulujen pitämiseksi.

Arvostamme erityisesti tulevassa työntekijässämme:

  • Sinulla on monipuolinen kokemus palkanlaskennasta ja kirjanpidon tehtävistä
  • Pidät numeroiden lisäksi asiakaspalvelutyöstä
  • Olet tarkka, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen ja osaat priorisoida
  • Pystyt joustamaan työmäärän vaihdellessa, etkä stressaa tiukkojakaan aikatauluja
  • Sinulla on halua oppia uutta, syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti ja proaktiivisesti
  • Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä
  • Hoidat työsi sujuvasti suomen- ja englannin kielellä ja hallitset ruotsin kielen ammattisanaston


Toivomme, että olet suorittanut tehtävään soveltuvan tutkinnon (merkonomi, tradenomi).
Tarjoamme sinulle itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän palkka- ja taloushallinnon parissa. Työyhteisömme on monipuolinen ja meillä vallitsee hyvä yhteishenki. Tule mukaan mukavaan ja monipuoliseen työyhteisöön ja työskentelemään yleishyödyllisten ja globaalien tavoitteiden parissa. Asiakkaamme toimisto sijaitsee Klaukkalassa ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian viimeistään 10.8. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä 21.7. alkaen Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.