Palkkahallinnon avoin työnhaku koko Suomi

Oletko palkanlaskennan ammattilainen tai tehtävistä kiinnostunut?

Kauttamme aukeaa säännöllisin väliajoin eri tason palkkahallinnon tehtäviä ympäri Suomen ja täten etsimme avoimella haulla uudesta työstä kiinnostuneita!

Voit olla aloitteleva tekijä, juuri opintojasi viimeistelevä tai jo kokenut konkari, otamme mielellämme vastaan hakemuksia eri tilanteissa olevilta hakijoilta.

Töiden kesto voi vaihdella määräaikaisista työsuhteista (projektit, kesätyöt jne.) aina vakituisiin työsuhteisiin suorarekrytointina asiakkaallemme. Myös hybridi-/etätyöskentelymahdollisuudet vaihtelee työpaikkakohtaisesti.

Olemme työllistäneet viimeisen vuoden aikana koko Suomen alueelle lukuisia palkka- ja taloushallinnon tekijöitä erilaisiin tehtäviin, joten lähettämällä avoimen hakemuksen, tämä saattaa olla hyvin sinunkin mahdollisuutesi uranousuun kauttamme!


Kiinnostuit, hienoa!

Pääset jättämään avoimen hakemuksen hakulinkimme kautta. Liitä mukaan vähintään CV:si ja mielellään myös hakukirjeesi, jossa kerrot itsestäsi sekä minkälaisia uusia tehtäviä olisit kauttamme valmis ottamaan vastaan!

Otamme sinuun yhteyden heti, kun sinulle sopiva paikka aukeaa kauttamme.


Lisätiedot:

Mikäli haluat keskustella avoimesti työnhausta tai haluat lisää tietoa avoimista työpaikoistamme, niin otathan rohkeasti yhteyttä Manpowerin rekrytointikonsulttiin Miia Sinkkoon [email protected].

Valitettavasti kauttamme ei ole harjoittelu- tai oppisopimuspaikkoja.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt