Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Projektipäällikkö Ruotsiin

Etsimme kemianteollisuuden asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Ruotsiin

käynnistämään uutta tuotantolinjaa. Tehtävä alkaa muutaman kuukauden perehdytyksellä Suomessa, jonka jälkeen muutat reilun tunnin ajomatkan päähän Göteborgista. Projektipäällikkönä sinulla on päävastuu uuden tuotantolinjan toimintaan saattamisesta ja kehittämisestä sekä myöhemmässä vaiheessa vastaat tehtaan toiminnasta Production Managerina.

Tehtävässä menestyäksesi olet

  • prosessitekniikan insinööri- /DI
  • sinulla on muutaman vuoden työkokemus prosessiteollisuuden tehtävistä (esim. tuotanto-, kehitys- tai käyttöpäällikön tehtävissä)
  • Puhut sujuvaa ruotsia ja suomea (vrt. kaksikielisyys)
  • sinulla on aktiivinen ote työhön
  • omaat hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot
  • olet itseohjautuva ja omaat hyvän paineensietokyvyn

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä rakentamaan ja kehittämään uutta uraa Ruotsiin. Pääset perehtymään tehtävään ammattilaisten kanssa ja saat osaavan taustatiimin tueksesi. Töiden arvioitu aloitus ajankohta on tammi - helmikuussa Suomessa ja muutto Ruotsiin kesällä 2021.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 5.1.2021 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja liittämällä cv:si palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.