Puhelin- ja chat-asiakaspalvelija

Lähde puhelin- ja chat-asiakaspalvelijaksi kauttamme!

Etsimme turkulaisen pitkäaikaisen asiakkaamme asiakaspalvelutiimiin uusia asiakaspalvelijoita vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän eri yhteydenotoissaan niin puhelimitse kuin chatin kautta tai jopa sähköpostinkin. Saat kattavan koulutuksen työsuhteesi aluksi, joka on heti palkallista aikaa!

Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin aamusta-iltaan ja töitä tehdään asiakkaamme viihtyisistä tiloista käsin.

Haemme tähän henkilöitä, jotka haluavat työskennellä asiakaspalvelun parissa. Voit olla asiakaspalvelu-uraasi aloitteleva tai jo kokeneempi tekijä, otamme hakemuksia mielellämme vastaan eritaustaisilta henkilöiltä!

Tässä työssä tarvitset:

  • vahvaa asiakaspalveluhalukkuutta
  • itsenäiseen työhön sopivaa asennetta
  • hyvää paineensietokykyä

Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen osaamista sekä luontevia IT-taitoja järjestelmäpuolelta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työn viihtyvässä ja huumorinpitoisessa työympäristössä!

Työsuhteessa noudatetaan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Hae tehtävää Manpowerin hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; pelkkä CV, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!

Täytämme paikat jo hakuajan aikana sopivien henkilöiden löytyessä, joten mikäli ilmoitus herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi juuri sopivaksi tehtävään, laitathan hakemuksesi pikaisesti tulemaan!


Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Emmi Lamberg ([email protected] +358 40 192 9008)

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.