Rakennusalan asiantuntija koordinoimaan koulutuksia


Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO on Rakennusteollisuus RT:n omistama virallinen oppilaitos, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Meillä on yli 50 vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta ja suhtaudumme intohimoisesti rakennusalan ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

RAKENNUSALAN ASIANTUNTIJA KOORDINOIMAAN KOULUTUKSIA

Etsimme työstään innostunutta rakentamisen ja koulutuksen osaajaa koulutusten pariin. Työn keskeisiä sisältöjä ovat sovittujen koulutusten suunnittelu ja tuottaminen, sekä asiakassuhteiden luominen ja ylläpito. Olet oma-aloitteinen, osaat organisoida ja pidät kaikki koulutukseen liittyvät langat käsissäsi budjetista raportointiin. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö. RATEKOssa pääset tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä alan parhaiden asiantuntijoiden ja kouluttajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä viestintätaitoja, aitoa palveluasennetta ja myyntihenkisyyttä, kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja ja kokemusta oppimisympäristöistä ja teknologian hyödyntämisestä opetuksessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • kontaktiverkosto ja kokemusta rakennusalalta
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • kiinnostusta työskennellä aikuiskoulutuksen parissa
  • yrittäjähenkinen työskentelyote
  • hyvät organisointitaidot
  • kokemusta osaamisen arvioinnista


Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämiseen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuuksia. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja ajanmukainen työympäristö Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Experiksen kanssa.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 13.8. 2021 www.experis.fi.
Lisätietoja: Experiksen Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238418 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ is the global leader in professional resourcing and project based workforce solutions. We attract, assess and place specialist professional talent, connecting the passion of individuals with the ambition of business. We specialize in providing professional opportunities across IT and Engineering, Finance and Accounting, Sales, Marketing, Communications and HR. We deliver high-demand talent for mission-critical positions to clients in over 50 countries. Experis is part of ManpowerGroup, the world leader in innovative workforce solutions.