Opintosihteeri

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO on Rakennusteollisuus RT:n omistama virallinen oppilaitos, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille ajankohtaisia täydennys- ja päivityskoulutuksia, henkilösertifiointeihin ja pätevyyksiin valmentavaa ja ammatillisiin tutkintoihin valmistavaa koulutusta. Meillä on yli 50 vuoden kokemus kouluttajana toimimisesta ja suhtaudumme intohimoisesti rakennusalan ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen.

OPINTOSIHTEERIÄ

Etsimme osaavaa ja työstään innostunutta opintosihteeriä rakentamisen koulutusten pariin. Työn keskeisiä sisältöjä ovat opiskelijoiden neuvonta ja koulutuksiin ohjaaminen. Toimit koulutusten ja oppisopimusten yhteyshenkilönä, hallinnoit opiskelijatietojärjestelmää ja avustat laskujen ja todistusten käsittelyssä. Olet myös valtakunnallisen Koski-tietovarannon pääkäyttäjä. Huolehdit tenttipäivien organisoinnista ja toimit tarvittaessa valvojana. Huolehdit avustavista markkinointitehtävistä, toimistotarvike- ja tuotetilauksista, varastonhallinnasta, arkistoinnista, sekä muista vastuutehtävistä. Hallitset kokoussihteerin tehtävät ja avustat tarvittaessa rehtoria ja apulaisrehtoria.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aitoa palveluasennetta, hyviä viestintätaitoja, tarkkuutta ja itsenäistä työotetta, sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Kokemus erilaisista oppimisympäristöistä on etu.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on

  • täsmällinen ja napakka, mutta lämminhenkinen asiakaspalveluote
  • tehtävään soveltuva koulutus ja kenties jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • kiinnostusta työskennellä aikuiskoulutuksen parissa ja kehittää omaa työnkuvaa
  • itsenäinen työote ja halua työskennellä tiimissä, tehtävään kuuluu sidosryhmäyhteistyötä
  • hyvät organisointi- ja IT-taidot.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan rakennusteollisuuden koulutusten parissa, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen ja hyvät työsuhde-edut. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja ajanmukainen työympäristö Helsingin keskustassa. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen tiimi ja työyhteisö. RATEKOssa pääset tekemään monipuolista ja itsenäistä työtä alan parhaiden asiantuntijoiden ja kouluttajien kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Groupin kanssa.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.10.2021 www.manpower.fi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238418 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Samankaltaiset työt