Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

S ja OP Koordinaattori

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko organisoinnista, asioiden eteenpäin saattamisesta, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

S ja OP KOORDINAATTORI Vantaalle

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti uusien CAT-maanrakennuskoneiden tilaus- ja toimitusprosessin kokonaisvaltaisesta hallinnasta lisälaitteineen ja varusteluineen. Varmistat koneiden toimitukset asiakkaille toimitussuunnitelman mukaisesti yhdessä jälkimarkkinoinnin, myyntijohdon ja päämiehen kanssa.

Työssäsi teet konetilauksia ERP-järjestelmällä, toimitat maahantuonnin asiakirjoja huolitsijalle, teet Intrastat-tilastointia, ostolaskut tiliöit SAP-järjestelmään, myyntiennusteet ylläpidät sekä Excel-ohjelmalla että SAP-järjestelmällä. Edellisten lisäksi raportoit ennusteita ja toteutuneita lukuja johdolle ja päämiehelle. Kuulut tiimiin, jossa sinulla on 5 muuta kollegaa, joten työ on sekä itsenäistä että tiimityötä.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet luontaisesti järjestelmällinen, määrätietoinen ja nopea oppimaan uutta. Osaat tehdä itsenäisiä päätöksiä, olet oma-aloitteinen sekä kehität aktiivisesti olemassa olevia toimintamalleja ja prosesseja. Tuntemus ja osaaminen eri järjestelmistä ja niiden hyödyntämisesti osana toimitusketjua auttaa sinua päivittäisessä tekemisessäsi. Ymmärrät kansainvälisen kuljetuslogistiikan ja sen toimintaperiaatteet kuin myös vaikutussuhteet. Suomen kielen lisäksi sinulla on hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.

Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Toivomme, että myös sinulla on palava halu kehittää ja kehittyä työssäsi, oppia uutta ja tehdä myös tulevaisuudessa meille arvokasta koordinointityötä.

Toivomme sinulta

  • teknistä tai kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • kyky tilaus-toimitusketjun eteenpäin viemisestä
  • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia tuotannollisen prosessin näkökulmasta
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • käyttökokemusta keskeisimmistä järjestelmätyökaluista (MS Office) sekä valmiutta uusien järjestelmien käyttöön
  • englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Erityisesti arvostamme kokemustasi kansainvälisestä ja teknisestä kaupasta. Kollegoita sinulla on mm. Baltiassa ja Sveitsissä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden ja alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää, tosi mukavat työkaverit sekä erityisesti näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 24.11.2019 sivuilta www.manpower.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.