Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Sansia Oy, Kuljetuspalvelusihteeri


Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 100 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea. Tuotamme asiakkaillemme julkisten hankintojen sekä toukokuusta 2018 alkaen henkilöliikenteen palveluja. Sansian liikennepalvelutiimi järjestää vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluja useille asiakasryhmille yhdeksässä Pohjois-Savon kunnassa. Vuonna 2018 järjestimme 190 000 matkaa. Tutustu lisää yritykseemme www.sansia.fi ja liikennepalvelutiimiin www.sansia.fi/liikenne/liikennepalvelut.html

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon

KULJETUSPALVELUSIHTEERIÄ Kuopioon

Kuljetuspalvelusihteeri työskentelee liikennepalvelutiimissä ja työnkuvaan kuuluu asiakaskuljetustilausten järjestelyjä, niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Työssä tehdään aktiivista yhteistyössä muun liikennepalvelutiimin, autoilijoiden ja kuljetuspalveluasiakkaiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja parhaimmillasi puhelimessa.
Pystyt työskentelemään hyvin paineen alla ja langat pysyvät käsissäsi kiireessäkin. Osaat hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti sujuvassa yhteistyössä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa. Olet myös vastuuntuntoinen ja huolellinen työssäsi sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme sinulta

  • keskiasteen tutkintoa ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • hyviä vuorovaikutus ja asiakaspalvelutaitoja
  • sujuva suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä tietoteknisiä taitoja ja omaksut nopeasti uusia asioita
  • aiempi kokemus puhelimitse tehtävästä asiakaspalvelusta katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen ajalle 17.2.-30.4.2020. Työssä on kiinteä kuukausipalkka ja liukuva päivätyö. Työaika sijoittuu arkisin (ma-pe) klo: 6:45 - 17.00 väliselle ajalle ja mukava työporukka puhaltamassa yhteen hiileen.
Jätä hakemus www.manpower.fi sivujen kautta ja muistathan lisätä CV liitteeksi.

Hakuaika päättyy 11.2.2020 joten toimithan nopeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.