Senior Consultant ratkaisumyyntiin, Call Waves Solutions

Call Waves on moderni asiakaspalvelukeskus, jossa palvelemme mm. energian, liikenteen ja verkkokauppojen asiakaspalvelussa. Kauttamme kulkee vuosittain lähes 3 miljoonaa asiakaskohtaamista, joten todennäköisesti olemme palvelleet sinuakin jonkun asiakkuuden tiimoilta. Meitä asiakaspalvelun ammattilaisia on lähes 200 neljällä toimipisteellämme Kuopiossa, Varkaudessa, Mikkelissä ja Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä - ja me sen mukana. Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Oletko senior-tason myynnin ammattilainen, joka on luonut verkostot asiakaspalvelutoimialalla? Vai oletko kenties toiminut ratkaisumyyntiroolissa asiakaspalvelualaan liittyvien teknologioiden parissa?

Haemme moderniin asiakaspalvelukeskukseemme kokenutta ratkaisumyyjää Senior Consultantin tehtävään.

Senior Consultant osallistuu asiakaspalvelualan viimeisimpien ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme. Tehtävässä on lisäksi mahdollisuus vaikuttaa alan kehitykseen osallistumalla asiakkaidemme kanssa uusien ratkaisujen ja asiakaspalveluprosessien luomiseen.

Etsimällämme henkilöllä on

  • vankkaa kokemusta ja näyttöjä ratkaisumyynnistä
  • erinomaiset verkostoitumis- ja viestintätaidot
  • taito löytää parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin
  • taito hyödyntää moderneja tapoja myyntityössäsi

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen ja monipuolisen työn innovatiivisessa työympäristössä
  • mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja päästä luomaan upeita asiakaskokemuksia
  • loistotiimin ja kilpailukykyisen palkan

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.