Taksinvälittäjä, Vaasan Ulataksi


Taksinvälittäjä, Vaasan Ulataksi Oy


Vaasan Ulataksi Oy:n taksikeskus, joka välittää takseja Vaasan, Mustasaaren ja Pietarsaaren alueille. Vastaanotamme asiakkaiden kuljetuspalvelutilauksia vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteena on tarjota luotettavia ja turvallisia kuljetuksia. Toimimme Pohjanmaan suorakorvattavien taksimatkojen tilausvälityskeskuksena sairaanhoidon matkoille sekä Pohjanmaan että Etelä-Pohjanmaan Kelan suorakorvattaville matkoille. Välitämme myös vaikeavammaisten kuljetuspalvelumatkoja Vaasan, Mustasaaren, Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Pedersören ja Luodon alueilla. Lisätietoa http://www.taksivaasa.fi


Etsimme taksinvälittäjää Vaasan Ulataksi Oy:n tilausvälityskeskuksen kokoaikaiseen työsuhteeseen (myös osa-aikaisuus mahdollinen)


Keskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Työvuorot jakautuvat kellon ympäri kolmeen vuoroon, mahdollisuus osittain vaikuttaa myös työvuoroihin. Perehdytämme sinut työhön 2-3 viikon harjoittelujaksolla. Työ tehdään puhelimitse ja tilaukset kirjataan eri järjestelmiin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa. Työ alkaa vuokratyösuhteella Manpower Oy:n kanssa.


Odotamme sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä
- Tarkkuutta ja paineensietokykyä nopeatempoisessa työssä
- hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
- Erittäin sujuva suomen sekä ruotsin kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa
- Valmiutta tehdä 3-vuorotyötä (ma-su) klo 7-15, 15-22, 22-07 ja 10-18


Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa porukassa, mahtavan työyhteisön ja työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä. Meille on tärkeää palvella asiakasta hyvin ja tehdä kaikkemme onnistuaksemme. Työntekijät ovat meille kaikki kaikessa. Meillä on hyvä työilmapiiri, yhteishenki ja viihdymme työssämme. Työnantaja huomaa ja muistaa työntekijöitä hyvästä työpanoksesta ja onnistumisista. Työsopimus solmitaan Manpower Oy:n kanssa.


Oletko sinä etsimämme kollega? Hae tehtävää PIKAISESTI www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta, viimeistään 3.2.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Oy:n Recruitment Consultant Niina Kronqvist ([email protected] tai 040-5169903).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.