Technical Sales Engineer, Oy Samson Ab

Smart technology starts with smart people.

Organisaatiomme yli 4500 työntekijän sitoutumisen ansiosta olemme nousseet maailman johtavaksi toimittajaksi ja teknologiajohtajaksi korkealaatuisten räätälöityjen ja älykkäiden laitteiden ja hallintalaitteiden ratkaisujen parissa. Olemme Euroopan merkittävin venttiilien valmistaja. Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Turkissa, Intiassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Venäjällä sijaitsevien tuotantolaitosten lisäksi meillä on yli 60 tytäryhtiötä ja noin 200 edustajaa maailmanlaajuisesti yli 40 maassa.

Haluamme vahvistaa SAMSON NORDICS tiimiämme Suomessa ja etsimme sinua,

SALES ENGINEER

Tukemaan uusia ja nykyisiä asiakkaitamme tuotteillamme ja luovilla teknisillä ratkaisuillamme. Olet linkki asiakkaiden sekä SAMSONin maailmanlaajuisen organisaation välillä ja tarjoat siten yli 110 vuoden kokemuksen säätöventtiileistä. Olet innokas johtamaan ja auttamaan asiakkaasi digitaaliseen aikakauteen. Olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja sosiaalinen henkilö, jolla on luontaista intohimoa liiketoimintaan. Toimenkuvan kannalta olisi hyödyllistä, jos asuisit Uudenmaan, Pirkanmaan tai Varsinais-Suomen alueella.

Etsimme sinua, jolla on sisäistä paloa, uteliaisuutta ja sinnikkyyttä edetä kohti tavoitteita. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja tartut rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin. Olet kokenut myyjä, joka nauttii työskennellä teknisten ratkaisujen ja sovelluksien parissa. Olet vuorovaikutustaitoinen ja nautit yhteistyöstä eri sidosryhmien ja kansainvälisten SAMSON-kollegoiden välillä. Sinulla tulisi olla insinööritutkinto (amk) tai muu vastaava koulutus sekä aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden myynnistä.

Tarjoamme sinulle

  • Innostavaa työtä kansainvälisellä toimialalla, mielenkiintoisien asiakkaiden ja yrityksien parissa
  • Mukavat ja ammattitaitoset työtoverit
  • Tiimin, jossa osaamistasi ja ideoitasi arvostetaan
  • Kansainvälisen verkoston
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Paikalliset edut

Liity meidän osaavaan tiimiimme, missä voit hyödyntää ja jakaa omaa osaamistasi, tietoa ja kokemuksia kollegoidesi kesken!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi rekisteröimällä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveesi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 08.11.2021 osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja antaa Senior Consultant Sari Ojanen, puh. +358 40 5211366 sari.ojanen@fi.experis.com

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja valittu henkilö rekrytoidaan suoraan Oy SAMSON AB:lle.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.