Tingstad Oy - Myyntiedustaja

Tingstad on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1959 ja jonka johdossa on nyt suvun toinen ja kolmas sukupolvi. Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Göteborgissa, ja meillä on 12 myyntikonttoria Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Olemme markkinoiden johtava tavarantoimittaja, joka keskittyy kulutustarvikkeisiin ja toimintoja tukeviin tuotteisiin kaikilla toimialoilla.

Liikevaihtomme oli vuonna 2019 2,6 miljardia ruotsin kruunua, ja meillä oli lähes 450 työntekijää. Tilaamme tuotteemme kansainvälisiltä yhtiöiltä suurissa määrissä ja kilpailukykyisin hinnoin. Yrityslupauksemme on tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita sopivaan hintaan, nopealla ja luotettavalla toimitusajalla.

Koko toimintamme perustuu aktiiviseen kestävän kehityksen tukemiseen. Pyrimme seuraamaan monta eri kestävän kehityksen periaatetta, jotka eivät vaikuta ainastaan omaan toimintaamme vaan myös tavarantoimittajiemme ja asiakkaidemme toimintaan. Olemme myös mukana lukuisissa projekteissa, jotka pyrkivät tukemaan ihmisiä altistuneilla alueilla.

Pohjoismainen asiakkaamme Tingstad on voimakkaassa kasvussa, ja etsimme heille nyt energistä

MYYNTIEDUSTAJAA Tampereelle

Onko myyminen sinulle jo intohimo tai oletko aina halunnut olla myyjä, mutta hyvää tilaisuutta lähteä kokeilemaan omia siipiä ei ole tullut vastaan? Haemme sinua, joka olet nälkäinen, kasvunhaluinen ja työhön reippaalla otteella tarttuva.

Tingstadin laaja tuotevalikoima on täynnä hyviä tuotteita, joiden myyminen on mielekästä. Pakkaukset ja paketointi, siivous ja hygieniapaperit, työvaatteet ja toimistotarvikkeet ovat hyviä esimerkkejä siitä, mitä vuonna 1959 perustettu perheyritys ja markkinoiden johtava tavarantoimittaja tarjoaa. Tingstadin yli 60 000 tuotteen valikoima tukee lähes kaikkien yrittäjien toimintaa ja vielä erittäin sopivaan hintaan ympäristöystävällisyyttä unohtamatta.

Työssäsi tulet vastaamaan itsenäisesti myyntialueesi B2B-asiakaskontaktoinnista, asiakaskäynneistä, tuotteiden esittelystä. Teet asiakkaalle kattavat tarvekartoitukset, olet proaktiivinen ja näet mahdollisuuksia ympärilläsi. Avuksesi Tingstad tarjoaa myyntitiimin täyden tuen ja mentoroinnin, jotta varmasti onnistut.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme myyntiä tehnyttä tai myyntiuran alkutaipaleella olevaa tuloshakuista ja myynnillisen asenteen omaavaa tekijää, joka ei epäröi kontaktoida asiakkaita spontaanistikin. Tässä tehtävässä ratkaisevat oikea asenne ja halu tehdä töitä ihmisten kanssa. Aktiivinen ja rohkea ote myyntityöhön sekä kyky nauttia asiakastyöstä ovat ensisijaisen tärkeitä menestyäksesi roolissa.

Persoonan osalta etsimme positiivista ja innokasta henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tahtoa kehittää omaa osaamistaan. Etsimämme henkilö on oppimishaluinen ja avoin uusille mahdollisuuksille.
Tehtävässä suomen kieli tulee olemaan pääasiallinen työkieli. Toivomme lisäksi hyvää englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon ja myös muu kielitaito on plussaa.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan sekä mukavan työyhteisön kansainvälisessä organisaatiossa. Yrityksellä on valtava kasvupotentiaali ja he haluavat tarjota mahdollisuuden Sinulle kasvaa myynnin ammattilaiseksi. Oikeasta asenteesta ja energisestä työotteesta palkitaan ja yritys haluaa pitää huolta työntekijöidensä viihtymisestä sekä tarjota mahdollisuuksia urakehitykseen ja kasvuun yrityksen sisällä. Palkkausmalli on kannustava kiinteä kuukausipalkka kokemuksen mukaan.

Manpower toimii rekrytoinnissa kumppanina, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Huom! lähetäthän hakemuksesi ja CV:si englannin kielisenä. Hae tehtävään niin pian kuin mahdollista, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Elina Ruhalta numerosta 040 627 8528 tai sähköpostitse osoitteesta elina.ruha@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.