Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Tuomi Logistiikka Oy - varaston logistikko, Tampere

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 110 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi !Etsimme Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle LOGISTIKKOA sisäisen logistiikan kuljetustehtäviin.


Tehtävissä työskennellään sisäisessä huoltokuljetuksessa, jossa hoidetaan asiakkaan sisäisiä huoltokuljetuksia, joita ovat pääosin pyykki-, jäte-, ruoka-, apteekki-, varastotavara-, välinehuolto- ja postikuljetuksia. Tehtävistä osa sijoittuu kiireiseen sairaalaympäristöön, jossa edellytetään paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja ympäristöön soveltuvaa siistiä ja huoliteltua ulkoasua. Sairaalaympäristö on savuton ja tuoksuton.

Toivomme hakijoilta:
- Hyviä asiakaspalvelutaitoja, huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- Tarvittaessa joustavuutta työvuorojen suhteen

Eduksi katsomme kokemuksen ja koulutuksen logistiikka-alan tehtävistä sekä sähkötrukin/kuljettimen ajotaitoa.
Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 06-19 välille, työ on osa-aikaista (7,35-36,75h/vko). Työsuhde alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä perehdyttämisjaksolla ja jatkuu 30.9.2020 asti.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Anu Erkkilä 040 546 0862 tai anu.erkkila@manpowergroup.fi.