Työpäällikkö, Varpe Oy, Turku

Varpe Oy, LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA vuodesta 1969 lähtien.

Haemme nyt Varpe Oy:lle Turkuun
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ.

Haluatko liittyä vakaan Suomalaisen rakennusalan perheyrityksen ammattilaisten joukkoon?

Työpäällikkö toimii monipuolisissa työpäällikön ja laskennan tehtävissä. Työpäällikkö vastaa rakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta toteutuksesta; rakennushankkeen käynnistämisestä, tuotannonsuunnittelusta ja -toteutuksesta, taloudesta, aikataulusta ja laadusta. Työpäällikkö toimii rakennusmestareiden esimiehenä ja niinpä monipuolinen kokemus esimiestehtävistä, työmaatoiminnasta, tuotannon suunnittelusta ja resurssoinnista on tärkeää.


Tehtävässä menestyäksesi omaat jo työkokemusvuosia työpäällikön tai työnjohdon vastaavissa tehtävissä sekä laskennan parissa.


Lisäksi omaat:

- rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutuksen
- esimieskokemusta
- erinomaisia sosiaalisia taitoja eri sidosryhmien kanssa toimimiseen
- tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
- määrä- ja kustannuslaskenta ohjelman, projektinhallintatyökalun, tarjouslaskenta ja taloushallintojärjestelmän käyttökokemusta (Varpella käytössä JCAD, Planman, Jydacom)
- Office-ohjelmien hyvää hallintaa

Tarjoamme sinulle merkityksellisen roolin Suomalaisessa perheyhtiössä, alallaan arvostetun työnantajan sekä ammattitaitoiset kollegat. Tehtävä on vakituinen, ja työ voi alkaa heti kun oikea tekijä löydetään!


Hae tehtävää viimeistään 18.4.2021 rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "Työpäällikkö, Varpe Oy, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Annika Antonen. Parhaiten tavoitettavissa 1.4.2021. klo.9-11.00, 6.4.2021 klo.13-15 ja 15.4.2021 klo.9-11.00, p. 044 281 4001.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.