Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Henkilöstövuokraus

Haluatko vuokrata yhden tai useamman osaajan? Yritykset käyttävät henkilöstövuokrausta saadakseen toimintaansa lisää joustavuutta, ketteryyttä ja nopeaa reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteena on parantaa kilpailukykyä ja säilyttää se kaikissa olosuhteissa. Me Manpowerilla autamme asiakkaitamme saavuttamaan tämän tavoitteen.

Ota meihin yhteyttä >


Millaisia hyötyjä henkilöstövuokraus yritykselleni tuo?

  • Säästät aikaa ja rahaa sekä keskityt ydinosaamiseesi. Me teemme erityisosaamista vaativan työn puolestasi.

  • Henkilöstövuokraus lisää organisaatioosi ketteryyttä ja joustavuutta. Kun kysyntä ja tilanteet muuttuvat, resurssisi pysyvät optimaalisella tasolla.

  • Varmistat toiminnat jatkuvuuden kaikissa tilanteissa: poissaolot, sijaisuudet, ruuhkahuiput

  • Huolehdit projektien onnistumisesta. Löydät ammattilaiset erityisosaamista vaativiin projekteihin.

  • Hyödynnät laajaa hakijakantaamme. Haastattelemme joka viikko satoja päteviä ammattilaisia, valmiina uusiin haasteisiin.

  • Voit katsoa, miten liiketoiminta ja markkinat kehittyvät, ja tehdä päätöksen vakituisen työsuhteen tarjoamisesta siinä vaiheessa, kun olet siihen valmis.

  • Luotat asiantuntijoihin. Arvioimme osaamista, motivaatiota ja sopivuutta työksemme. Käytämme luotettavia arviointimenetelmiä. Tarkistamme suositukset.

  • Saat palveluillemme tyytyväisyystakuun henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.​


Miten henkilöstövuokraus toimii?

Työtehtävän täyttäminen alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä. Tämän jälkeen perehdymme huolella potentiaalisten hakijoiden osaamiseen, persoonallisuuteen sekä motivaatioon ja esittelemme tehtävään parhaiten sopivat tekijät.

Mille toimialoille voin vuokrata työntekijöitä?

Vuokraamme työntekijöitä valtakunnallisesti ja löydämme parhaat osaajat eri toimialoille sekä eri osaamistasoille. Asiakasyrityksemme vuokraavat kauttamme vuosittain tuhansia vuokratyöntekijöitä eri työtehtäviin. Löydämme osaavia ammattilaisia mm. asiakaspalveluun, IT-tehtäviin, taloushallintoon, myynnin tehtäviin ja tuotekehitykseen. Tutustu tarkemmin osaamisalueisiimme täällä.

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa yritykselleni?

Henkilöstövuokraus tuo joustavuutta organisaatiolle esimerkiksi sesonkivaihteluihin tai väliaikaisiin työmäärän kasvun tilanteisiin. Henkilöstötarve ei myöskään välttämättä ole aina kokoaikainen, vaan yritys voi tarvita lisätyövoimaa vain osa-aikaisesti, esimerkiksi muutaman päivän kuukaudessa tai joitakin tunteja viikossa. Vuokratyövoiman käyttö on joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa määräaikaisen, jatkuvan, kokoaikaisen tai osa-aikaisen työvoiman yrityksen tarpeiden mukaan. Tutustu myös palkkatuettuun henkilöstövuokraukseen.

Kiinnostaako sinua työelämän trendit ja muutokset? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Saanko tyytyväisyystakuun henkilöstövuokraukselle?

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta. Takuuajan pituus on määritelty henkilöstövuokrauksen projektisopimuksessa.

Miten Manpower takaa asiakkaidensa tyytyväisyyden?

Meille on tärkeää, että asiat etenevät sovitulla tavalla, asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa kokonaispalveluun ja työntekijät viihtyvät työssään. Teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyysmittauksia sekä keräämme palautetta työntekijöiltämme.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta Blogissamme