Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Kokkola

Osoite
,

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Kokkola

Henkilöstövuokraus Kokkola

Onko yritykselläsi tarve joustavalle ja osaavalle työvoimalle? Kun työvoiman tarve ja liiketoiminnan tilanteet muuttuvat, tarjoaa henkilöstövuokrauspalvelumme Kokkolan alueella yrityksellenne räätälöityjä ratkaisuja. Henkilöstövuokraus on joustava valinta esimerkiksi projektiperäiseen tai nopealla aikataululla ilmenevään työvoiman tarpeeseen tai ihan yrityksen oman rekrytoinnin tueksi.

Henkilöstövuokraus ammattitaidolla

Henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme tutustuvat yrityksenne toimintatapoihin, kulttuuriin ja työyhteisöönne saadakseen kattavan ymmärryksen yrityksellenne parhaiten sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista. Henkilöstövuokraus Kokkolan alueella perustuu kattavan hakijarekisterimme hyödyntämiseen sekä monipuolisten hakukanavien käyttöön, joiden ansiosta asiantuntijamme onnistuvat tavoittamaan hakijoita eri kohderyhmistä. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Kokkola

Rekrytointikonsulttimme ovat haku- ja ilmoitusmenetelmien, haastattelujen sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita ja heillä on asiantuntemusta sekä osaamista löytää pätevät ammattilaiset asiakkaiden tarpeisiin. Rekrytointipalvelun käyttäminen mahdollistaa yritysten omien resurssien keskittämisen vahvimpiin kompetenssialueisiin. Manpower huolehtii rekrytoinnista tehokkaasti ja varmasti puolestanne.

Rekrytointiprosessi

Rekrytoijamme ovat yrityksenne tukena rekrytointiprosessin alusta alkaen auttaen teitä hahmottamaan toivotun työntekijäprofiilin sekä määrittelemään rekrytoinnin tavoitteet. Rekrytoijamme tekevät taustatyönsä erittäin perusteellisesti, jotta heillä olisi kattava ymmärrys asiakasyrityksen tarpeita vastaavasta osaajaprofiilista. Räätälöimme aina yrityksellenne sopivan rekrytointipalvelukokonaisuuden. Useimmat asiakkaistamme suosivat ns. “avaimet käteen” -palvelua, jolloin Manpower huolehtii rekrytointiprosessista kokonaisuudessaan. Asiakkaan on myös mahdollista säilyttää osa rekrytointiprosessista itsellään ja antaa Manpower huolehtia lopusta kuten vaikka esikarsinnasta, soveltuvuusarvioinnista tai suositusten tarkistamisesta. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä