Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Rauma

Osoite
,

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Rauma

Henkilöstövuokraus Rauma

Tarvitseeko yrityksesi joustavaa sekä tarveperäistä työvoimaa?

Kun työvoiman tarve ja tilanteet muuttuvat vastaa henkilöstövuokrauspalvelumme Rauman alueella yllättäväänkin työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokraus on ratkaisu esimerkiksi lisääntyneeseen henkilöstön tarpeeseen tai sesonkipainoitteisen työvoiman muutoksiin, vapauttaen samalla yrityksen oman rekrytointiosaston työaikaa muihin tehtäviin.

Henkilöstövuokraus ammattitaidolla

Rauman henkilöstövuokrauksen ammattilaisemme tutustuvat yrityksenne toimintatapoihin, kulttuuriin sekä työyhteisöön. Näin saamme kattavan ymmärryksen yritykseenne parhaiten sopivasta osaajaprofiilista ja löydämme juuri teidän yrityskulttuuriinne sopivia sekä tarpeitanne vastaavia vuokratyöntekijöitä. Henkilöstövuokrauspalvelumme Rauman alueella tavoittaa aina juuri oikeita osaajia eri kohderyhmistä laajan hakijarekisterimme sekä monipuolisten hakukanaviemme ansiosta. Henkilöstövuokraustiimiltämme Rauman alueella saat asiakkaana jatkuvasti tietoa siitä miten hakuprosessi etenee ja heillä on myös aina paras osaaminen ja ymmärrys haku- ja valintaprosesseista. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Rauma

Rekrytointi on Manpowerin keskeisintä osaamisaluetta, ja tarjoamme vahvalla ammattitaidolla toteutettuja monipuolisia sekä räätälöityjä rekrytointipalveluita. Ulkoistamalla rekrytoinnin Manpowerin asiantuntijatiimille mahdollistatte yrityksenne resurssien keskittämisen omiin ydinalueisiinne.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointikonsulttimme Rauman alueella ovat rekrytoinnin ammattilaisia, joilla on kokemusta ja osaamista löytää parhaimmat osaajat alueen asiakkaiden tarpeisiin. Rekrytointipalvelun ammattilaisemme ovat yrityksenne tukena rekrytoinnin jokaisessa vaiheessa. Autamme hahmottamaan rekrytoinnin tärkeimmät tavoitteet ja huolehdimme hakuprosessin menestyksekkäästä läpiviemisestä. Rekrytointipalvelu räätälöidään yrityksenne tarpeisiin sopivaksi, ja voitte säilyttää itsellänne osan rekrytointiprosessista tai antaa Manpowerin rekrytointiasiantuntijoiden huolehtia koko prosessista puolestanne ns. avamet käteen -periaatteella. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Ota yhteyttä