Henkilöstövuokraus ja rekrytointi Vaasa

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi - Vaasa. Vi betjänar även på svenska!

Henkilöstövuokraus Vaasa

Manpowerin henkilöstövuokraus Vaasan alueella tarjoaa monipuolisia ja ketteriä työvoiman vuokrauksen vaihtoehtoja. Henkilöstövuokrauspalvelumme on yrityksenne tukena kun työvoiman tarve ja liiketoiminnan tilanteet muuttuvat. Vuokratyöntekijöiden palkkaus on joustava ratkaisu esimerkiksi väliaikaiseen lisääntyneeseen työvoiman tarpeeseen, sesonkivaihteluihin sekä yrityksenne oman rekrytoinnin tueksi. Hyödyntämällä henkilöstövuokrauksen palveluita voi rekrytointihenkilöstönne keskittyä omiin ydintehtäviinsä.

Henkilöstövuokraus ammattitaidolla

Henkilöstövuokrauksen asiantuntijamme tutustuvat yrityksenne toimintatapoihin sekä työyhteisöönne perusteellisesti. Näin saamme kattavan ymmärryksen teille parhaiten sopivasta vuokratyöntekijäprofiilista ja pystymme esittelemään sopivimmat osaajat. Henkilöstövuokrauspalvelumme Vaasan alueella tavoittaa hakijoita hyvin eri kohderyhmistä, kattavan hakijarekisteriimme sekä monipuolisten hakukanavien ansiosta. Asiakkaanamme saat myös jatkuvasti tietoa siitä miten vuokratyöntekijän valintaprosessi etenee. Asiantuntijoillamme on henkilöstövuokrauksen haku- ja valintaprosessit kokonaisvaltaisesti hallussaan ja he esittelevät yrityksellenne tarkoin valitut osaajat. Henkilöstövuokrauksessa työsopimus solmitaan henkilöstövuokrausyrityksen kanssa, mikä tarkoittaa että huolehdimme kaikista työnantajavelvoitteista. Lue lisää henkilöstövuokrauksen palveluistamme täällä.

Rekrytointipalvelu Vaasa

Manpower tarjoaa rekrytointipalveluita Vaasan alueella eri tehtävä- ja osaamisalueilla ja toimialoilla. Voit tutustua osaamisalueisiimme tarkemmin täällä. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat rekrytointimenetelmien, hakukanavien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita.

Rekrytointiprosessi

Tärkein vaihe uuden työntekijän rekrytoinnissa on oikean työntekijäprofiilin sekä rekrytoinnin tavoitteiden määrittely. Rekrytoijamme ovatkin yrityksenne tukena rekrytointiprosessin alusta alkaen ja autamme teitä konkretisoimaan rekrytoinnin tärkeimpiä tavoitteita ja selkeyttämään henkilöstötarpeita.

Rekrytointikonsulttimme aloittavat kattavan pohjatyön tutustumalla asiakkaisiimme, jotta heillä olisi perusteellinen käsitys yrityksen tarpeita vastaavasta osaajaprofiilista. Tämän ansiosta tunnistamme ja tavoitamme sellaisia osaajia, joiden kokemus sekä kompetenssi vastaa juuri teidän yrityksenne tarpeita. Lue lisää rekrytointipalveluistamme täällä.

Vi betjänar även på svenska!

Ota yhteyttä

  • Mia Pouhula
    Mia Pouhula
    Sales Manager