Jobb för svenskspråkiga

Är du svenskspråkig och söker nya jobbutmaningar? Då kan vi hjälpa dig!

Vi söker efter svenskspråkiga personer till diverse kundserviceuppgifter inom huvudstadsregionen

Våra kunder består av stora och kända internationella företag, med vilka vi har ett tätt och långsiktigt samarbete.

Vi erbjuder utmanande och intressanta arbetsuppgifter till svenskspråkiga personer samt en möjlighet att växa professionellt inom kundservice och IT. Befattningsbeskrivningen varierar från grundläggande kundserviceuppgifter till mera tekniska uppgifter (Service Desk). Jobbet görs främst per telefon. Arbetstider och varaktighet varierar enligt arbetsuppgiften och uppdragsgivaren. Du kan t ex jobba deltid och kombinera jobb med studier  Då du söker jobbet kan du fylla i vår enkät angående dina önskemål.           

“Jag jobbade för Manpower i ca 5 månader innan jag flyttade över till Nets. Min tid hos Manpower var lärorik och deras CORE-personaltjänst var fantastisk!”

Nets är ett av Europas ledande företag inom digitala betalningar. Nets för samman konsumenter, banker, butiker och företag via internationella nätverk och betalningslösningar. Nets har verksamhet i de nordiska och baltiska länderna. Totalt jobbar 2500 personer på Nets. På kontoret i Helsingfors betjänar vi våra kunder på finska, svenska och engelska. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i ett växande företag med en internationell miljö och anda.

Här hittar du alla våra lediga jobb

ManpowerGroup är ett bemannings- och rekryteringsföretag samt en expert, utvecklare och skapare inom outsourcing av tjänstelösningar. Företaget sysselsätter dagligen 600 000människor inom diverse expertisområden  i 80 länder. Manpower®, Experis®, Right Management® och ManpowerGroup® Solutions hjälper 400 000 kundorganisationer med att erbjuda ett brett sortiment lösningar för växlande bemanningsbehov  – från bemanning till rekrytering och outsourcing av tjänstelösningar till karriärutveckling. I Norden och Baltikum är företaget marknadsledare. 2016 blev bolaget valt för sjätte gången till World’s Most Ethical Company® -listan samt till ett av Fortune’s Most Admired Companies –företag.