Thalesin työntekijöitä logistiikassa ja tehtaalla.

Thalesilla nyt paljon avoimia työpaikkoja Vantaalla

Liity huippuammattilaisten joukkoon, jotka työskentelevät paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi!

Thales DIS Finland Oy on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla.

Thales DIS Finland Oy keskittyy henkilön tunnistautumisen ja turvallisuuden tuote- ja järjestelmäratkaisuihin kehityksestä aina valmistukseen saakka. Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva nykyaikainen tuotantolaitos on erikoistunut muun muassa korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Thales DIS on arvostettu tekijä omalla alallaan, ja he hakevat nyt kasvavaan joukkonsa uusia kollegoita hyvällä asenteella! Varmuus tuotteiden ja toiminnan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta on yksi tärkeimmistä Thalesin toiminnan kulmakivistä.

Tarjolla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään monipuoliseen työympäristöön ja työskentelemään paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi!

Tarjoamme uusille työntekijöille kokoaikaisen työn, kiinteän kuukausipalkan, mahdolliset lisät sekä kvartaaleittain maksettavan tuotantopalkkion!

Löydät alta kaikki kauttamme haettavat avoimet työpaikat Thalesilla!

Thalesin tuotantotyöntekijä suojapuku päällään.
Thalesin logistiikkatyöntekijä pakkaamassa laatikoita rullakkoon.