Avoimet työpaikat Raisio

Hakuehdoilla löytyi 1 työpaikka
    • Raisio
    • Negotiable
    • Lähetetty 19 päivää sitten

    Inhan Tehtaat valmistaa Buster-, Yamarin- sekä Cross-merkkisiä veneitä. Olemme osa Yamaha Motor Grouppia, maailman venemyynnin markkinajohtajaa. Omat päämarkkinamme kohdistuvat Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Tuotteitamme myydään myös monissa muissa Euroopan maissa. Inhan Tehtaiden oma tuotantopaik...

Tilaa työpaikkailmoitukset näillä hakuehdoilla sähköpostiisi

Uusi työpaikka, uusi työura

Katso avoinna olevat työpaikat

Täältä löydät Manpowerin avoinna olevat työpaikat.

Työpaikkailmoituksen yksityiskohtaiset tiedot näet klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa. Työpaikkaa pääset hakemaan Hae nyt-kohdasta.

Täytä hakulomake ohjeiden mukaan. Voit hakea työpaikkaa joko täyttämällä hakulomakkeen tai yhdistämällä LinkedIn-profiilisi hakemukseen, minkä jälkeen lisäät hakemuksesi ja CV:si. Tarkista vielä esitäytetty lomake ja täytä puuttuvat kohdat.

Rekisteröidy työnhakijaksi

Rekisteröitymällä työnhakijaksi voit helposti jättää työhakemuksia, luoda työpaikkavahteja ja jättää avoimen hakemuksen. Saat sähköpostiisi tiedon, kun sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia avautuu.

Aktivoi työpaikkavahti

Ota käyttöön työpaikkavahti ja saat heti tiedon sinua kiinnostavista työpaikkailmoituksista! Ota työpaikkavahti käyttöön klikkaamalla Paikkavahdit-painiketta. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy työnhakijaksi, jos sinulla ei ole vielä tiliä.