Avoimet työpaikat HR ja HRD

Hakuehdoilla löytyi 1 työpaikka
    • Tampereen Kaupunki
    • Negotiable
    • Lähetetty 14 päivää sitten

    Hei HR- tehtävistä ja rekrytoinneista kiinnostunut opiskelija! Etsitkö opintoihisi liittyvää harjoittelupaikkaa ja haaveiletko mahdollisuudesta päästä kehittämään osaamistasi nykyaikaisten rekrytointiprosessien parissa? Haluatko oppia perusteellisesti, miten voit olla hakijoille avuksi työnhaun o...

Tilaa työpaikkailmoitukset näillä hakuehdoilla sähköpostiisi

Uusi työpaikka, uusi työura

Katso avoinna olevat työpaikat

Täältä löydät Manpowerin avoinna olevat työpaikat.

Työpaikkailmoituksen yksityiskohtaiset tiedot näet klikkaamalla ilmoituksen otsikkoa. Työpaikkaa pääset hakemaan Hae nyt-kohdasta.

Täytä hakulomake ohjeiden mukaan. Voit hakea työpaikkaa joko täyttämällä hakulomakkeen tai yhdistämällä LinkedIn-profiilisi hakemukseen, minkä jälkeen lisäät hakemuksesi ja CV:si. Tarkista vielä esitäytetty lomake ja täytä puuttuvat kohdat.

Rekisteröidy työnhakijaksi

Rekisteröitymällä työnhakijaksi voit helposti jättää työhakemuksia, luoda työpaikkavahteja ja jättää avoimen hakemuksen. Saat sähköpostiisi tiedon, kun sinua kiinnostavia työmahdollisuuksia avautuu.

Aktivoi työpaikkavahti

Ota käyttöön työpaikkavahti ja saat heti tiedon sinua kiinnostavista työpaikkailmoituksista! Ota työpaikkavahti käyttöön klikkaamalla Paikkavahdit-painiketta. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy työnhakijaksi, jos sinulla ei ole vielä tiliä.