Rekrytointipalvelut kaikille organisaatiotasoille

Rekrytointi on yrityksen kriittisimpiä toimintoja. Jokainen työntekijämme haluaa onnistua rekrytoinnissa ja löytää ne oikeat tekijät ja parhaat kyvyt, joiden ansiosta organisaationne pääsee tavoitteisiinsa, työyhteisö kukoistaa ja yritys menestyy.

​Ota meihin yhteyttä

Millaisia hyötyjä rekrytointipalvelu yritykselleni tuo?

Rekrytoinnit hankitaan yhä useammin palveluna. Tavoitteena on rekrytoinnin nopeuden, laadun sekä kustannustehokkuuden lisääminen. Rekrytointiprosessin osa-alueiden tai koko kokonaisuuden antaminen Manpowerin ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien vastuulle tuo yrityksellenne esimerkiksi seuraavat hyödyt:

  • Virherekrytointien riski pienenee, kun luotat rekrytoinnin ammattilaisiin

  • Yrityksenne voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja -osaamiseensa

  • Soveltuvuusarvioinnit antavat syvällisen kuvan hakijoiden soveltuvuudesta ja potentiaalista

  • Rekrytoinnista tulee helpommin mitattavaa ja läpinäkyvää

  • Rekrytoinnista tulee paremmin ennakoitavaa

  • Rekrytoinnissa käytetään ajantasaisia prosesseja ja menetelmiä

  • Saat käyttöösi monipuoliset rekrytointikanavat sekä kattavan CV-pankin

    • Parannat ymmärrystäsi tämän ajan toimenkuvista ja siitä, millaisiksi ne kannattaa kirjoittaa auki, auki, jotta toimenkuvat vastaavat organisaation tarpeita myös keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä

  • Henkilöstöstrategia saa kaivattua ketteryyttä.

Mitkä ovat rekrytoinnin tyypillisimmät haasteet?

Rekrytoinnin lainalaisuudet ovat muuttuneet viimeisen viiden vuoden aikana ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. ”Työnantajan markkinat” ovat historiaa. Mitä vaativampi asiantuntija- tai johtotehtävä on kyseessä, sitä todennäköisemmin valta valita on osaajalla itsellään. Osaajapula ja kohtaanto-ongelma ovat todellisuutta monilla toimialoilla.

Jos ennen riitti, että tarjolla oli avoin työpaikka, nyt rekrytointiin sisältyy markkinointiviestintää, myyntiä ja työnantajamielikuvan rakentamista. Parhaita osaajia etsitään sekä aktiivisten hakijoiden että ei-aktiivisten potentiaalisten ehdokkaiden joukosta.

Kiinnostaako sinua työelämän trendit ja muutokset? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Miksi Manpowerin rekrytointipalvelut ovat oikea ratkaisu yritykselleni?

Autamme sinua ratkaisemaan rekrytointeihin liittyvät haasteet: meillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen ja osaamisalueiden rekrytoinneista ja tarjoamme alan kattavimmat rekrytointipalvelut sekä henkilöstövuokrauspalvelut kaikille organisaatiotasoille. Olemme rekrytointimenetelmien, haku- ja ilmoituskanavien sekä soveltuvuusarviointien asiantuntijoita. Suorahakupalvelumme löydät puolestaan täältä.

Rekrytointikonsulttimme pystyvät tavoittamaan, tunnistamaan ja löytämään juuri sellaisia hakijoita, joiden osaamisesta olet kiinnostunut. 

Mitkä rekrytoinnin menetelmät takaavat onnistuneen rekrytoinnin?

Henkilövalintaprosessissa käytettävien menetelmien valinta on oleellinen osa rekrytointiprosessiamme  ja ajankäytön suunnitteluamme. Vääränlaisella menetelmällä ei saada päätöksenteon kannalta kriittistä tietoa. 

Mitoitamme menetelmien ja niiden yhdistelmien käytön täytettävän tehtävän ja toimenkuvan mukaisesti. Menetelmävalinnoilla on vaikutusta mm. prosessin läpimenoaikaan ja rekrytoinnin kustannuksiin. Esimerkiksi profiilin määrittely, hakukanavat, oikeanlainen haastattelumuoto, arviointi- ja kompetenssimekanismit sekä referenssien tarkistaminen ovat eräitä rekrytointiprosessin kriittisiä osia. 

Lataa tuloksellisen rekrytoinnin opas ja lue lisää siitä, mitä onnistunut rekrytointi nykymaailmasssa vaatii:

monipuolinen rekrytointipalvelu

Miten hakijakokemus vaikuttaa rekrytointiin?

Työpaikkoja ”myydään ja ostetaan”, vaihdetaan ja kulutetaan kuten muitakin palveluja. Yhä suurempi osa työnhausta tapahtuu digitaalisesti, ja prosessin vaiheissa syntyviä käyttäjäkokemuksia arvioidaan mm. helppouden, nopeuden, asiantuntevuuden ja miellyttävyyden tai mieleenpainuvuuden näkökulmasta. Positiivisen hakijakokemuksen lähtökohtana on se, että jokainen työnhakija tuntee olevansa arvokas.

Viestintää hakijan suuntaan ei rekrytointiprosessin aikana voi koskaan olla liikaa. Myös rekrytointiprosessien selkeys ja siihen liittyvä avoimuus tukee positiivisen hakijakokemuksen muodostumista. Hyvän, joukosta positiivisesti erottuvan hakijakokemuksen merkitystä ei pidä vähätellä. Hakijakokemus on asia, joka helposti jaetaan eteenpäin digitaalisissa kanavissa ja perinteisen kahvikupposen äärellä.

Milloin rekrytointiprosessin ulkoistaminen on oikea vaihtoehto?

Rekrytointi on yksi yritysten tärkeimpiä toimintoja, ja yritysten kilpailukyky muodostuu yhä enemmän niiden kyvystä houkutella, kehittää ja sitouttaa parhaita osaajia. Samalla henkilöstön hankintaprosessin pitää olla nopea ja laadukas, mutta myös muokattavissa vaihtuviin tarpeisiin ja toimintaympäristön muutoksiin.

Talent Solutions on oikea kumppani, kun haluat arvioida koko rekrytointistrategiaa ja varmistaa, että rekrytointiprosessin kaikki osa-alueet tukevat liiketoimintastrategian toteutumista. Lue lisää Talent Solutionsin tarjoamista palveluratkaisuista.

Kysy lisää rekrytoinnista!

Kysy lisää rekrytoinnista, monipuolisista rekrytoinnin palveluistamme ja referensseistämme. Räätälöimme rekrytointipalvelumme organisaationne tarpeisiin sopivaksi. Jätä yhteydenottopyyntö sähköisesti tai soita asiakaspalveluumme 020 1700 100.  

Lue lisää rekrytoinnista blogissamme