Henkilöstövuokrausta nopeasti ja laadukkaasti

Haluatko vuokrata yhden tai useamman osaajan? Yritykset käyttävät henkilöstövuokrausta saadakseen toimintaansa lisää joustavuutta, ketteryyttä ja nopeaa reagointikykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteena on parantaa kilpailukykyä ja säilyttää se kaikissa olosuhteissa. Me Manpowerilla autamme asiakkaitamme saavuttamaan tämän tavoitteen.

Ota meihin yhteyttä

Millaisia hyötyjä henkilöstövuokraus tuo yritykselleni?

  • Säästät aikaa ja rahaa sekä keskityt ydinosaamiseesi. Me teemme erityisosaamista vaativan työn puolestasi.

  • Henkilöstövuokraus lisää organisaatioosi ketteryyttä ja joustavuutta. Kun kysyntä ja tilanteet muuttuvat, resurssisi pysyvät optimaalisella tasolla.

  • Varmistat toiminnan jatkuvuuden kaikissa tilanteissa: poissaolot, sijaisuudet, ruuhkahuiput

  • Huolehdit projektien onnistumisesta. Löydät ammattilaiset erityisosaamista vaativiin projekteihin.

  • Hyödynnät laajaa hakijakantaamme. Haastattelemme joka viikko satoja päteviä ammattilaisia, valmiina uusiin haasteisiin.

  • Voit katsoa, miten liiketoiminta ja markkinat kehittyvät, ja tehdä päätöksen vakituisen työsuhteen tarjoamisesta siinä vaiheessa, kun olet siihen valmis.

  • Luotat asiantuntijoihin. Arvioimme osaamista, motivaatiota ja sopivuutta työksemme. Käytämme luotettavia arviointimenetelmiä. Tarkistamme suositukset.

  • Saat palveluillemme tyytyväisyystakuun henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinnissa.​

nopeaa henkilöstövuokrausta


Vuokratyön murros

Asenteet vuokratyön käyttöön ja tekemiseen ovat muuttuneet työn murroksen mukana. Työnantajat ovat oppineet näkemään sen mahdollisuudet ja hyödyt: jatkuvasti muuttuvissa toimintaympäristöissä on kyettävä lisäämään tai sopeuttamaan henkilöstön määrää kysynnän mukaan. Samalla vuokratyön käytöstä on muodostunut yksi nopea, tehokas ja edullinen kanava hankkia osaavaa henkilöstöä ja sitten vakinaistaa heidät omille palkkalistoille.

Vuokratyö herättää aika ajoin keskustelua puolesta ja vastaan. Kun työntekijä tai työnantaja valitsee vuokratyöyritystä, kannattaa varmistua, että se on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima toimija, joka on sitoutunut hoitamaan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Tutustu HPL:n teettämään Vuokratyöntekijätutkimukseen (2022).

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Työtehtävän täyttäminen alkaa perusteellisesta tarvekartoituksesta ja tehtäväprofiilin määrittämisestä. Tämän jälkeen perehdymme huolella potentiaalisten hakijoiden osaamiseen, persoonallisuuteen sekä motivaatioon ja esittelemme tehtävään parhaiten sopivat tekijät.

Mille toimialoille voin vuokrata työntekijöitä?

Vuokraamme työntekijöitä valtakunnallisesti ja löydämme parhaat osaajat eri toimialoille sekä eri osaamistasoille. Asiakasyrityksemme vuokraavat kauttamme vuosittain tuhansia vuokratyöntekijöitä eri työtehtäviin. Löydämme osaavia ammattilaisia mm. asiakaspalveluun, talous- ja henkilöstöhallintoon, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä teollisuus- ja logistiikkatyöhön. Tutustu tarkemmin osaamisalueisiimme täällä.

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa yritykselleni?

Vuokratyö tuo joustavuutta organisaatiolle esimerkiksi sesonkivaihteluihin tai väliaikaisiin työmäärän kasvun tilanteisiin. Henkilöstötarve ei myöskään välttämättä ole aina kokoaikainen, vaan yritys voi tarvita lisätyövoimaa vain osa-aikaisesti, esimerkiksi muutaman päivän kuukaudessa tai joitakin tunteja viikossa. Vuokratyövoiman käyttö on joustava vaihtoehto, joka mahdollistaa määräaikaisen, jatkuvan, kokoaikaisen tai osa-aikaisen työvoiman yrityksen tarpeiden mukaan.

Kiinnostaako sinua työelämän trendit ja muutokset? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Saanko tyytyväisyystakuun vuokratyölle?

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta. Takuuajan pituus on määritelty henkilöstövuokrauksen projektisopimuksessa.

Miten Manpower takaa asiakkaidensa tyytyväisyyden?

Meille on tärkeää, että asiat etenevät sovitulla tavalla, asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa kokonaispalveluun ja työntekijät viihtyvät työssään. Teemme säännöllisesti asiakastyytyväisyysmittauksia sekä keräämme palautetta työntekijöiltämme.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta blogissamme