TOP 5 Parhaat sovellukset työnhakuun

Työpaikkaselailusta on mobilisaation kautta tullut entistä helpompaa ja nopeampaa. Erilaisten työnhaku-sovellusten kautta voit selata avoimia työpaikkoja vaikkapa bussia odotellessa tai kaupan kassajonossa. Kiinnostavimpia työpaikkailmoituksia voi tallentaa myöhemmälle tarkastelulle kotiin. Mitkä sovellukset sitten ovat hyviä? Me listasimme TOP 5 omaa suosikkiamme!

 

 

1. Työpaikkahaku

Työpaikkahaku on TE-palveluiden sovellus, josta näet kaikki mol.fi –sivuston avoimet työpaikat kätevästi puhelimellasi. Sovelluksen avulla pystyt kätevästi katsoa perinteisen sanahaun kautta eri alojen töitä, mutta pystyt myös eri filtterien avulla rajaamaan hakuasi mm. työsuhteen keston, tyypin ja alan mukaan. Pystyt myös tallentamaan mielenkiintoiset työpaikat puhelimeesi myöhempää tarkastelua varten.

 

Sovellus on saatavilla Windows, Android sekä Apple -laitteisiin.

 

Työpaikkahaku

 

 

 

2. LinkedIn Job Search

LinkedInin oma työnhaku sovellus on toiminnallisuudeltaan samantapainen kuin TE-palveluiden Työpaikkahaku. Omatessasi LinkedIn-tilin voit käyttää sovellusta tiedoillasi, tai vierailevana käyttäjänä. Kirjautuessasi sovellukseen sisään pystyt hakemaan töitä kokemuksiin ja taitoihisi perustuen.

 

Sovellus on saatavilla Andoid ja Apple –laitteisiin. Perinteisen LinkedIn-sovelluksen saa myös Windows-puhelimiin, jonka kautta pystyy myös selata avoimia työpaikkoja.

 

Työnhaku sovellus

  

 

3. Indeed Job Search

Indeed on aikaisemmin mainittuja yksinkertaisempi, mutta toimiva. Indeed Job Searchin kautta pystyy selaamaan sanahaun kautta vapaita työpaikkoja niin Suomessa, kuin myös ulkomailla muuttamalla maa-asetuksia. Muutaman haun jälkeen sovellus alkaa myös suositella sinulle hakuihisi soveltuvia työpaikkoja.

 

Sovellus on saatavilla Android ja Apple -laitteisiin.

 

 Työnhaku sovellus

 

 

4. Monster Job Search

Monsterin sovellukseen pystyt kirjautumaan Facebookin kautta, tai luomalla oman Monster-tunnuksen. Avoimia työpaikkoja on myös mahdollista selata kirjautumatta sisään. Hakuja pystyy tallentamaan palveluun, jolloin sovellus ilmoittaa hakukriteereidesi täyttävän työpaikkailmoituksen julkaisusta. Myös työpaikkojen tallentaminen myöhempää selailua varten on mahdollista.

 

Sovellus on saatavilla Android ja Apple -laitteisiin.

 

Työnhaku sovellus Monster

 

 

5. SOME-kanavat

#SomeRekry on yleistymässä kovaa vauhtia. Yritykset kertovat rekrytoinneistaan omilla sosiaalisen median kanavillaan, eivätkä välttämättä edes ilmoita niistä muualla. Muista siis seurata kiinnostavia yrityksiä myös SOMEssa, etkä jää paitsi parhaista työmahdollisuuksista.

 

Seuraat meidän tarjoamia avoimia työpaikkoja Twitterissä: @ManpowerJobsFI ja satunnaisesti myös Facebookissamme Manpower Finland

 

Manpower SOME työnhaku

 

Kuvat: Sovellusten omilta Apple iTunes sivuilta