53efbd6a

COVID -19

Meneillään oleva pandemia asettaa useimmat yritykset ja työntekijät koetukselle. ManpowerGroup haluaa tänä haastavana aikana tehdä parhaansa jatkaakseen tuen tarjoamista työnhakijoillemme, työntekijöillemme ja asiakkaillemme.

Merkittävänä työnantajana Suomessa ja maailmalla seuraamme koronatilannetta jatkuvasti ja noudatamme tarkasti viranomaismääräyksiä ja -ohjeistuksia. Työskentelemme edelleen tuottaaksemme ajantasaista ohjeistusta, etsiäksemme työntekijöitä sinne, missä heitä tarvitaan ja vastataksemme niihin uusiin tarpeisiin, joita epidemian leviäminen tuo yrityksille ja työntekijöille.

Lue lisää toimintaperiaatteistamme

Koronaepidemian aikana kaikkien työntekijöidemme turvallisuus, terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla toiminnassamme.
Asiakkailla toimivilla työntekijöillämme on käytettävissään kattava ohjeistus yrityksemme intranetissa Apajassa.

Käymme jatkuvasti keskustelua asiakasyritystemme kanssa tilanteen mahdollisista vaikutuksista ja pidämme huolta, että kaikilla on saatavilla ajantasainen tieto. Näinä poikkeuksellisina aikoina meidän tulee tehdä yhteistyötä varmistaaksemme ihmisten turvallisuus ja yritysten toiminta.

Da7b89c0

E28f0b38

Sinulla voi olla juuri nyt aikaa ja mahdollisuus kehittää taitojasi. Siksi tarjoamme 60 päivän ilmaisen pääsyn yhteistyökumppanimme Skillsoftin oppimisalustaan Percipioon*.

Percipion avulla voit:

  • Oppia uusia taitoja tai hienosäätää osaamistasi vaikka millä osaamisalueilla, aina projektin hallinnasta koneoppimiseen.

  • Opiskella, lukea kirjoja tai kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa - tietokoneelta, puhelimelta tai tabletilta.

Percipiossa on lähes 700 erilaista oppimispolkua. Ja sitä päivitetään jatkuvasti varmistaaksemme, että sinulla on aina pääsy uusimpiin tietoihin ja taitoihin.

Rekisteröidy nyt ilmaiseksi 60 päivän pääsyyn koulutuksiin. Mitään sitoumusta ei vaadita.