Account Manager

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Clear Channel Suomi on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö ja osa globaalia ulkomainoskonsernia, Clear Channel OutDoor Holdinginsia. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan mainosverkoston mainostajien käyttöön. Olemassaolomme tarkoitus on kaksiosainen: Platform for Brands ja Platform for Good. Toteutamme mainostajien mediatavoitteet samalla kun teemme pieniä ja suuria tekoja, joilla pyrimme edistämään hyvinvointia yhteiskunnassamme ja kaupunkilaisten keskuudessa.

Panostamme vahvasti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin. 9/10 työntekijästämme kokee voivansa olla oma itsensä töissä ja 9/10 työntekijästämme suosittelisi Clear Channelia työnantajana.

Haemme Account Manageria New Business tiimiin

Keskeisimpänä tehtävänäsi on myydä asiakkaille ulkomainosnäkyvyyttä sinne missä heidän kuluttajansa liikkuvat. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä omien asiakkuuksiesi, mediatoimistojen ja mainostoimistojen kanssa. Vastaat ja pystyt itse vaikuttamaan omaan asiakassalkkuusi, myös mahdollisten kansainvälisten asiakkuuksien osalta. Määriteltyjen asiakkuuksien kasvattamisen lisäksi haet aktiivisesti uusia asiakkaita. Tuemme uusasiakashankintaa monin keinoin, muun muassa hyödyntämällä markkinoinninautomaatiotyökaluja.

Visionamme on olla innovatiivisin ja menestyksekäs tietoa hyödyntävä mediayhtiö. Arvomme; eteenpäin katsominen, vapaus, lupausten pitäminen, joustavuus, oikeudenmukaisuus ja nopeus toteutuvat meillä aidosti jokapäiväisessä tekemisessämme. Tiimimme työskentelee toisiaan tukien ja onnistumisista iloiten. Olemme rohkeita, tavoitehakuisia ja tykkäämme tehdä työtä hyvällä sykkeellä.

Tehtävässä menestyäksesi omaat kokemusta myynnistä, sekä innostut uusista asioista ja toimenkuvasta, jossa tapahtuu. Onnistumisen edellytyksiä ovat aktiivinen ja positiivinen asenne työhön sekä aito innostuneisuus media-alaan. Uskommekin, että kaiken voi oppia - me autamme kyllä!

Edellytämme:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista
 • Myyntikokemusta

Meillä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kiinnostavaa media-alaa ja tutustumaan kiinnostaviin asiakkuuksiin, sekä rakentaa jotain kokonaan uutta yhdessä arvostavan, ammattitaitoisen sekä innovatiivisen työyhteisön kanssa - tutustu meihin: https://www.clearchannel.fi/yritys/toihin-meille

Pidämme työyhteisöstämme huolta erilaisin valmennuksin, hyvinvointitempauksin ja tapahtumin sekä kiittämisen kulttuuria vaalien ja vahvistaen. Vaikkakin sinun on 60/40 lähityön suoman jouston myötä mahdollista työskennellä myös etänä, tiimimme toivoo sinun myös viihtyvän juuri remontoidussa toimistomme.

Pidämme työhyvinvoinnistasi huolen tarjoamalla:

 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Kannustavan bonusmallin
 • Edenred lounas- ja virike-edun
 • Joustavan työajan sekä lähityö mahdollisuuden
 • Modernin toimiston keskeisellä sijainnilla
 • Ilmaisen pysäköinnin autoille
 • Polkupyöräedun
 • Laajimman työterveyspalvelun
 • Kansainväliset työmahdollisuudet konsernin sisällä

Kiinnostuitko? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 5.2.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo haku aikana, joten toimi nopeasti! Lisätietoja työtehtävästä Experikseltä antaa Senior Consultant Mari Mielonen, p. 040 623 7032 tai sähköpostitse [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.