Account Manager, Konttorilaite

Konttorilaite, joka on osa suurempaa Tammer-Data -konsernia on vuonna 1961 perustettu myynti- ja palveluyhtiö. Olemme yrittäjävetoinen yhtiö, jonka toiminnan kulmakivi on asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu.

Viime vuonna liityimme osaksi Canonin vahvaa jälleenmyyntiverkostoa, ja heidän vahvaa kasvustrategiaansa.

Haemme nyt lisää myyntivoimaa Pirkanmaan alueelle. Voisitko sinä olla etsimämme tuloshakuinen ja aktiivinen myyntihenkilö?

ACCOUNT MANAGER

Olet luontaisesti asiakkaiden parissa viihtyvä ja itsenäiseen tuloksen tekemiseen tottunut myynnin ammattilainen. Myyt konsultoivasti arvostettuja Canon brändin tulostamisen- ja tiedonhallinnan ratkaisuja. Pääset rakentamaan sekä uusia asiakassuhteita että kasvattamaan olemassa olevia asiakkuuksia. Vastuullasi on Pirkanmaan talousalueen yritykset, joiden markkinapotentiaali on yksi Suomen suurimmista.

Toivomme sinun jo hankkineen jonkin verran kokemusta myyntityöstä. Tärkeintä on kuitenkin myynnillinen asenteesi. Sinulla on halua ja kykyä ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa, ja asiakkaidemme tarpeet ovat sinulle prioriteetteja.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai halua kehittyä b-to-b myynnin ammattilaiseksi
  • hyvää asiakaslähtöistä ajattelua ja halua työskennellä tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa
  • vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Kykyä keskustella sujuvasti asiakasyritysten IT-infrastruktuuriin liittyvistä teknologioista ja pilvipalveluiden tuomista mahdollisuuksista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden ja palveluiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään vankan tuoteperehdytyksen ja vahvan Canon jälleenmyyntiorganisaation tuen koulutusohjelmineen.

Palkkamallin, joka on kilpailukykyinen ja koostuu kiinteästä kuukausipalkasta + panokseen/ aktiivisuuteen ja tulokseen liitetystä palkkiosta.

Modernit työvälineet työtehtävien menestyksekkääseen hoitoon.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä osoitteeseen www.manpower.fi . Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 527 3453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com ja Pirjo Levänen, pirjo.levanen(at)fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.