Account Manager, Spandex Finland Oy

Spandex Finland Oy on vuonna 1977 perustettu kuvallisen viestinnän tuotantoratkaisujen tukkuri, joka kuuluu kansainväliseen Spandex-konserniin. Toimimme asiakkaidemme kumppanina mm. suurkuvamainonnan, kiinteistöopastevalmistuksen, mainosteippaamisen ja sisustustuotteiden tuotantoratkaisuissa sekä Suomen että Baltian markkinoilla. Tarjoamme tuotantotaloille, pienyrittäjille ja teollisuuden toimijoille heidän toimintaansa sopivat laitteet, tuotanto-ohjelmistot sekä laajan valikoiman laadukkaita materiaaleja, oheistarvikkeita ja toimintaa tukevia lisäpalveluja kuten tuotannon työnkulkukoulutuksia ja teknisen tuen.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Spandex Finland Oy:lle Account Manageria kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme myyntihenkinen Account Manager tulee myymään asiakasyrityksemme tuotteita ja ratkaisuja. Myyntityö tapahtuu pääasiallisesti puhelimitse, etäkokouksin sekä muita moderneja viestintävälineitä hyödyntäen. Vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden myynnin kehityksestä, asiakastyytyväisyydestä ja toimit samalla kaupallisena yhteyshenkilönä näille asiakkaille. Tulet pääsemään osaksi kansainvälistä myynnillistä organisaatiota.

Odotamme hakijoilta:

- Myyntihenkisyyttä ja oikeaa asennetta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta

- Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (viestintä konsernin sisällä tapahtuu englannin kielellä)

- Halua oppia uutta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoaan

- Toimisto-ohjelmistojen sujuvaa käyttötaitoa

Katsomme eduksi:

- Aiemman kokemuksen samalta toimialalta

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja opettavaisen työtehtävän nopeasti kehittyvässä yrityksessä

- Mahdollisuuden oppia myyntityötä kansainvälisessä ympäristössä

- Kilpailukykyiset tuotteet ja kehittyneet myynnin järjestelmät

- Oman nimetyn asiakaskunnan

- Kilpailukykyisen, osittain tuloksiin perustuvan palkan

- Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

- Mukavan työyhteisön

- Mahdollisuuden urapolkuun ja etenemiseen tehtävästä toiseen

Kiinnostuitko?
Rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Pyrimme aloittamaan työhaastattelut mahdollisimman nopeasti.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Research Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.