Aimo Park Finland Oy - Pysäköinninvalvoja

Aimo Park Finland Oy on innovatiivinen pysäköintialan yritys, joka huolehtii asiakkaidensa toiveista ja tarpeista. Aimo Park Finland Oy on Suomen johtavin pysäköintialan yritys.

Haemme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen

PYSÄKÖINNINVALVOJAA.

Etsimme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä monitaituria, joka vastaa kohteidemme valvonnasta ja pysäköintisääntöjen noudattamisesta. Tehtävässä vaaditaan B- ajokorttia, jotta voit sujuvasti liikkua Aimo Parkin autolla kohteesta toiseen. Työssä menestymisen kannalta emme odota aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan arvostamme vastuuntuntoista ja positiivista asennetta ja itseohjautuvalla työotteella pystyt suunnittelemaan oman työvuorosi tehokkaasti.

Saat itsenäiseen työnkuvaan tukea huipputiimiltä ja tuot oman panoksesi työyhteisöön huolellisella ja vastuuntuntoisella asenteella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, työajat sijoittuvat pääsääntöisesti välille 06 - 22.

Tarjoamme koulutuksen ja perehdytyksen työtehtävään, järjestämme työhön tarvittavan auton, työvaatteet ja muut työvälineet sekä ehdottomasti kannustavan työyhteisön ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.