Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Aktia Pankki Oyj - Outbound asiantuntija

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito- ja henkivakuutuspalveluiden valikoimastaan. Strategiapäivityksen mukaisesti Aktia hakee entistä vahvemmin kasvua varainhoidosta ja uusista asiakkaista Suomen kasvukeskuksissa. Strategian tavoitteena on tukea Aktian kasvutavoitteita sekä viedä yhtiötä kohti uutta visiota olla "Se hyvä pankki. Ja erinomainen varainhoitaja".

Haemme nyt Sales Specialisteja Aktian Outbound-tiimiin

Onko sinulla aiempaa kokemusta Outbound myynnistä sekä puhelimitse tapahtuvasta työskentelystä? Pystyykö kokemuksellasi keskustelemaan päättäjätason kohderyhmien kanssa laadukkaasti, vakuuttavasti ja asiantuntevasti?

Outbound asiantuntijana et myy palveluita tai tuotteita vaan varaat myyjien tai asiantuntijoiden kalenteriin hyvin alustettuja tapaamisia heille tärkeiden avainhenkilöiden kanssa. Vaikka työsi on itsenäistä, saat kannustavan työyhteisösi varauksettoman tuen, mikäli omaat itsekin hyvät yhteistyötaidot ja positiivisen ajatusmaailman. Avainasemassa onnistumisessasi ovat hyvät keskustelutaidot, pitkäjänteisyys sekä tavoitteellisuus.

Mitä henkilöltä odotetaan onnistuakseen Outbound asiantuntijana?

Hakemaltamme henkilöltä löytyy

  • hyvää tilannetajua
  • kyky ja halu kohdata erilaisia ihmisiä puhelimitse
  • kunnianhimoa ja kärsivällisyyttä
  • selkeä ulosanti ja kyky kuunnella keskustelukumppania

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulla jo olevan muutaman vuoden kokemusta puhelimitse tapahtuvasta Outbound buukkaamisesta. Aiempi kokemus rahoitusmaailmasta auttaa sinua keskustelemaan erilaisista mahdollisuuksista asiakkaidemme kanssa. Tässä työssä menestyy kuuntelemalla asiakkaan tarpeita ja perustelemalla, mitä hyötyä tapaamisesta olisi juuri kyseiselle asiakkaalle

Mitä me tarjoamme Aktialla ja miksi meille kannattaa haluta töihin?

Tuntuvien henkilöstöetujen sekä kilpailukyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle paljon muuta. Tehtävässä pääset kehittymään ammattilaisena, meille osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitalisuuden asiantuntijoina. Haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle. Työilmapiiri on innostava eikä Aktialla kaveria jätetä yksin. Lisäksi osaava esimies sekä kollegat neuvovat ja sparraavat sinua asiassa, kun asiassa!

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti ja yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuin ja innostuin haasteesta - miten etenemme?

Tee se mitä teet parhaiten eli ota yhteyttä meihin puhelimitse. Halutessasi voit myös lähettää meille sähköpostia tai hakea suoraan linkissä olevan HAE-painikkeen kautta. Hakua varten tarvitsemme ainoastaan kattavan CV:si sekä vakuuttavan yhteydenoton. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin rekrytointikonsulttien kanssa ja ensikeskustelut keskustelut käydään heidän kanssaan.

Recruitment Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi , +358406310261

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358401679091

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.